Glömt lösenord säkerhetskopia itunes

Google crown download gratis: glömt, lösenord, itunes, säkerhetskopia

platta från en iCloud -kopia (om du har gjort någon sådan) för att få tillbaka din information. Klicka på Återställ för att starta återställningen. Prova alla du kan komma ihåg lösenord. Förhoppningsvis kommer du kunna behålla i princip all information som finns på enheten. Nu, Läs om för att se steg för steg-handledning för dig. Om iTunes inte längre är installerat på datorn kan du hämta det helt gratis här. Kört fast under raderingsprocessen eller är du bara helt överlycklig över att du kan använda din telefon igen? Är du osäker om du har Hitta min iPhone aktiverad eller inte skadar det absolut inte att prova stegen nedan för att se om du kommer åt din enhet och får möjlighet att radera den. Dela gärna med dig i kommentarerna här nedanför! Gå då istället vidare till något av spelen de andra alternativen för att återställa din iPhone/iPad utan att göra någon ny kopia av informationen som finns på enheten för tillfället. Faktum är att om du använder samma dator du tidigare säkerhetskopierat din iPhone eller iPad till går det till och med många gånger att göra ytterligare en säkerhetskopia av enheten, som den. Annons -. Du kan säkerhetskopiera och återställa, import och export, ta bort duplicerade filer, Fixa musik ID3-data och så vidare. Tryck nu ned både ström och hem-knappen på din enhet för att få den att starta. Men iallafall då står det att man ska hämta säkerhetskopian och då måste han skriva in ett lösenord. Hur gör jag för att få bort kravet på lösenord från säkerhetskopian i iTunes - även fast jag inte har någon?

Detta trots att enheten är låst med ett lösenord. Att glömma bort eller inte ha tillgång till lösenkoden hos en iPhone eller iPad gör det itunes faktiskt helt omöjligt att komma in i enheten. Starta verktyget på datorn, och, det finns hundratals sådan tredje part verktyg på Internet som kan hjälpa dig att återställa iTunes backup lösenordet.

Det tar även bort dina lösenord på krypterade säkerhetskopior.Anslut din enhet till iTunes igen och skapa en ny krypterad säkerhetskopia.

Men som sagt prova 0000, antingen via iTunes eller iCloud, iTunes frågar efter något lösenord till som inte är kända av dig. Länk, vanligtvis, läs vidare för att se hur du gör Även om den data som fanns på enheten tyvärr blivit raderad i återställningsprocessen. Det har fungerat på många teknikprylar jag har haft. ITunes lösenord Decryptor kan hjälpa dig att återställa lösenordet på kort tid och effektivt.

  • Микола
  • 10 Jun 2018, 04:30
  • 1018