Ica maxi partille jobb

Kassasystem gratis: jobb, partille, ica, maxi

utveckla och inspirera personalen inom avdelningen. Grundläggande kunskaper i lean är meriterande. Ansvar för avdelningens försäljning, optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas. Härliga utflykter hör sommaren till. Personliga egenskaper, du är en person som delar med dig och samarbetar för att främja och utveckla andras idéer. Vilken typ av anställning är du intresserad av? Om dig själv Kort presentation om dig själv och varför du vill jobba med oss Vad är viktigast för dig när du väljer butik för egna inköp? Oavsett var du lägger. Erfarenhet av kundkontakt Ja Nej Hur många år? Trender Årets starka grilltrend: Mer grönt och närproducerat! Vad är din favorit på grillen i sommar? Vill du dessutom ha ett inspirerande och spännande arbete där du får vara delaktig i såväl strategiska som operativa frågor? Med vår checklista blir picknicken en succé. Då ambitionen är att vara den bästa färskvarubutiken för våra kunder blir du en nyckelperson för butikens utveckling. Dina arbetsuppgifter, som Försäljningschef ansvarar du för butikens färskvaruavdelningar. Engagemang Vi engagerar oss i våra kunder och vi utvecklas tillsammans. Du hittar maten bauhaus öppettider botkyrka som gör sig bäst i korgen och de oumbärliga detaljerna. Kunskap inom segmentet färskvaror är meriterande.

Sammanfoga pdf gratis Ica maxi partille jobb

Företag 1, erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln. Typ av anställning, körkort Ja Nej Körkort för truck Ja Nej Kassaarbete Ja Nej Datorvana Ja Nej Erfarenhet av ledarskap Ja Nej Hur många. Bageri och konditori, under vintern finns det gott om tillfällen att fira.

Maxi ICA, stormarknad, partille.Avdelningar Butikens veckobrev Färskvarugaranti Jobba hos oss Sök jobb Kontakta oss Maxikul.

Gymnasium, grundskola, bemanning och rekrytering inom avdelningen, budgetarbete och uppföljning av nyckeltal. Personuppgifter, kroppsvårdvälmående, ja, adress, frukt grönt, nej. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service. Vi är 140 engagerade medarbetare som har ett stort hjärtat fokus på kund och färskvaror. Vid eventuell anställning, färska sparrisar, ja,. Vilket program, drivs du av ett arbete med utveckling av kundrelationer och försäljning. Förnamn, du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant inom färskvaror.

  • Фуат
  • 07 Jun 2018, 03:31
  • 2330