Byta spel

Ica supermarket årsta posten öppettider: spel, byta

speldata som du vill ta bort under Radera enskild speldata och tryck på Radera. Klicka på profilbilden högst upp på skärmen. Vill du logga in automatiskt i spel som stöds? Hur kan vi förbättra den? Om inställningen har aktiverats kan andra spelare hitta ditt spelar-id genom att söka efter det med din e-postadress. De kan inte söka upp ditt spelar-id med din e-postadress eller visa ditt namn. Aktivera eller inaktivera Logga in i spel automatiskt. På en del spel i Google Play Spel kan du logga in och spela med ett spelar-id. Om någon rapporterar ett opassande spelar-id till oss buy och det bryter mot vår policy kan vi antingen ändra id:t eller blockera användaren. Om Tillåt har angetts för inställningen kan andra spelare hitta ditt spelar-id genom att söka efter det med din e-postadress. Om du vill byta bild trycker du på Redigera.

Gratis parkering umeå universitet Byta spel

Om du vill byta profilbild trycker du på spel spelarbilden. Det gäller både spel som du spelar just nu och sådana som du kanske börjar spela i framtiden. Om du inte redan har skapat ett spelarid på mobilen eller surfplattan från Android blir du ombedd att göra det när du loggar in på ett spel på Play Spel eller själva appen Play Spel. På Android TV, spring Expression Language SpEL, du tilldelas en profilbild som standard. Tryck på ditt spelarid eller din bild högst upp på skärmen Ändra inställningen för automatisk inloggning Om du har valt automatiskt inloggning loggas du in automatiskt i spel som har stöd för detta. Radera enskild speldata Öppna appen Play Spel på en mobil eller surfplatta med byta Android. Aktivera eller inaktivera Tillåt andra spelare att hitta mitt spelarid med hjälp av mitt namn eller min epostadress. På webben Öppna sidan Ta bort en av Googles tjänster under Mitt konto. Om du vill byta spelarid trycker du på ditt nuvarande spelarid.

På kan du spela gratis spel.Där hittar du de roligaste spelen för hela familjen!Varje dag lägger vi ut nya spel på hemsidan, så att du kan testa ett nytt spel varje dag.

Byta spel

Ett spelarid är ett unikt användarnamn som är länkat till ditt Googlekonto. Tryck på profilbilden högst upp på skärmen tryck på Redigera. Spelare som har dig i cirklar eller kontakter på Google kan se ditt spelarid och ica format infra city din aktivitet tillsammans med ditt namn.

Välja om andra kan hitta ditt spelar-id På en mobil enhet Öppna appen Play Spel.Du kan använda spelar-id om spelet har en inloggningsknapp för Play Spel.

  • Hibari120
  • 19 Jun 2018, 12:04
  • 1299