Låst telefon iphone 5 låsa upp via itunes

Spela kula av sten selander: låsa, låst, iphone, upp, itunes, telefon

tjejjens 4:a till en jobbarpolare då hon skaffat en 5:a. Det hittar du i mobilen under Inställningar, Allmänt,. Telenor tar emot beställningar på upplåsning direkt på sin webbplats och du behöver inte vara kund. Vi har heller inte testat denna lösning själva. Om du har köpt en begagnat Iphone som är låst till en utländsk operatör kan det exempelvis bli väldigt besvärligt (och väldigt dyrt om du måste åka dit). Mer hjälp, publiceringsdatum: Wed Aug 01 04:47. Det finns dock några alternativ för att ändå få din Iphone 5 upplåst: En lösning som fungerar för många och som inte kostar skjortan är att använda en simkort-adapter som lurar Iphone att ditt simkort kommer från den godkända operatören. Enligt tillverkaren fungerar det med version av IOS, men vi hittar ingen information om att få det att fungera med IOS. Vi kopplar in den till iTunes men får detta felmeddelande: iTunes kunde inte ansluta till iPhone-enheten Elliots iPhone eftersom den är låst med en lösenkod. Det märkliga är att det står attd en ska anslutas till iTunes?! Dem dubbel kollade och såg också att den är olåst, men varför kan jag inte använda andra sim-kort om den är olåst? Radera din enhet med återställningsläge för att ta bort din lösenkod. De svenska operatörerna tar ofta ut en avgift för upplåsningar, och denna brukar ligga omkring 300 till 350 kronor. Så denna väg skulle vi rekommendera att man undviker och nämner bara som en sista utväg för den som är medveten om riskerna. Har du en Iphone 5 måste du dock få den upplåst för att kunna använda andra operatörer. Men det var länge sedan ett sådant hack fungerade med aktuell baseband-mjukvara eller wonderwoman senaste IOS-version, och för Iphone 5 har det aldrig funnits en fungerande lösning. För att få din Iphone 5 upplåst behöver du ditt imei-nummer. Telefonen låses upp automatiskt och avgiften hamnar på nästa faktura. Tele2, tele2 var först ut av de svenska operatörerna att sluta operatörslåsa Iphone, i november 2013. Kan man lösa det utan att bli av med allt som finns på telefonen? Mitt Tele2, gå till Funktioner, välja Lås upp Iphone och fylla i ditt imei-nummer där. Köper du en Iphone 6 på avbetalning måste du fortsätta betala av den och i vissa fall hålla dig till abonnemanget du skaffade när du köpte den, men åker du utomlands finns inga hinder för att skaffa ett tillfälligt kontantkort.

Låst telefon iphone 5 låsa upp via itunes, Ica pepparrotscheesecake

När jag uppdaterade Iphone 5 så stoppade jag inte en annan simkort utan hade den sim kort som mobilen var låst. Tre var omättligt dryga i butiken och vägrade att låsa upp telefonen utan uppvisande av kvitto och sedan skulle det ta upp till 10 dagar att få den upplåst. Med de första Iphonemodellerna och IOSversionerna var det ganska vanligt att låsa upp telefonen genom att först jailbreaka den och sedan installera ett program som exempelvis Ultrasn0w. Och även om bindningstiden på abonnemanget har löpt ut fortsätter den vara låst. Kom ihåg att alltid säkerhetskopiera din mobil innan du uppdaterar din ll du ha hjälp med säkerhetskopiering ber vi dig kontakta Apple på nummer eller läsa den här guiden. Säger sig kunna låsa upp Iphone 5 permanent för en avgift på mellan 260 och 1 050 kronor. Du måste antingen gå till en butik eller ringa kundtjänst på och lämna ditt imeinummer. Kan det också påverka att de inte går att låsa upp mobilen. Avgiften på 350 kronor betalar du med kort.

Använd följande steg för att kontakta din operatör och låsa upp din iPhone.Ta kontakt med operatören och begär att enheten låses upp.

I några fall kan dock en telefon som är köpt efter mysiga ett visst datum men som ändå är låst låsas upp gratis gratis. Sen så uppdaterade jag den via Itunes. Telia, har betalat 350kr för att låsa upp mitt Iphone5. Men när jag lägger en annan simkort så funkar det ändå inte. För att låsa upp den måste du tyvärr besöka en butik.

Själv har jag låst upp min 4:a hos Telia utan kvitto och det tog typ en kvart innan den var upplåst.Men sen stoppade jag den nya sim-kortet och återställde hela Iphone och trodde att det skulle funka med det gjorde det inte.

  • shanybear21
  • 07 Jun 2018, 18:08
  • 1732