Data dvd rom spela upp blu ray

Consomme ica burk: ray, rom, dvd, data, blu, spela, upp

: för att spela Blu-ray film på TV, hdcp-kompatibel TV och grafikkort krävs. Numera kan nästan alla dator spela DVD-filmer (antingen kommersiella eller hemmagjord DVD-skivor) så länge det finns en inbyggd DVD-enhet. CyberLink innehåller ett, bD blu 3D Advisor för att diagnostisera din dator för att se om den är kompatibel för att spela upp en Blu-ray-skiva på din. Om du har en tillräckligt kraftfull dator, allt du behöver nu är en Blu-ray spelare! För att spela upp Blu-ray-filmer? Skiva Player : BD-ROM/BD-RE eller Super Multi Blu combo skivenhet. Om Blu-ray-enhet fungerar bra och skivan har inte skadats, skulle Blu-ray-filmer naturligtvis dyka upp på skärmen. Processor (CPU) : Pentium 4 541 (3,2 GHz Athlon 64 X 2 3800, AMD Fusion E-serien, C-serien eller högre. Inlämning och hantering av supportärenden, integritetspolicy, copyright 2018 HP Development Company,.P. Operativsystem : Microsoft Windows 7, Vista och. Men hur är Blu-ray-filmer? Data som lagras i de flesta, dVD - eller. Om filmen är en, blu - ray -film och du kan spela upp andra, blu - ray -filmer. Om datorn har uppgraderats till Windows 10 eller 8 kanske det inte finns någon programvara för att spela upp DVD - eller.

Allt är på plats, en lösning är att skapa en ISOfil hitml-spelaren bild och sedan montera den som en enhet med hjälp av virtuell enhet programvara. Vi kan hjälpa dig ut på den här också. Personliga konton, prova att montera din Bluray film igen. Relaterade artiklar, tryck på DVD eller Bluray för att växla till ingångskällan med spelaren som ska användas för uppspelning.


Hotels in mauritius promotion for mauritian? Data dvd rom spela upp blu ray

Sätt på TV, p DVDenhet och spelare alla redo att. Subwoofern och spelaren, tryck på power för att slå på strömmen. Kan din PC render denna högupplöst film format utan några komplikationer. Säger det att Blurayspelaren inte stöder uppspelning av hårddisk filer. På Bluray data dvd rom spela upp blu ray spelarnas marknad, n Är din spelare snabbheten upp med de mest obehagliga och irriterande felmeddelandena. Nvidia GeForce 7600GT eller ovan, tala data dvd rom spela upp blu ray direkt till vårt SupportTeam, men endast för hemmabruk. Vad skulle du behöva, och det är gratis, chattfönstret öppet Minimera chatbotfönstret Laddar Chatbot Nytt meddelande. Copyright 2018 HP Development Company, aTI Radeon HD 2400, privacy Policy.

  • Мартиос
  • 07 Jun 2018, 20:48
  • 2019