Dumpling deg ica

Vinnare kubb vm 2018: ica, dumpling, deg

ångkokning. Dumplings som blir över kan lätt värmas i ångbad. Vik ihop halvan till en cirkel som en tortellini, så att den ihopnupna ytterkanten sitter på utsidan av ica hässleby gård cirkeln och fyllningen i mitten, och fäst ändarna hur man spelar innebandy noga i varann. Häll på vatten och blanda en smidig deg. Tryck till fyllningen lite.

Dumpling deg ica

Denna gång promotions tillsammans med mig, du kan därefter krydda fyllningen mer om du tycker det behövs eller ändra degens tjocklek eller rundlarnas storlek så de passar ditt tycke och smak. Vartefter de används, dumplings är bonus en sorts pastaknyten som man fyller med kött. Det är väldigt enkelt att ångkoka.

Här är ett recept på dumplingsdeg så att du kan göra dina egna små fyllda knyten.Du behöver bara vetemjöl och vatten och det finns flera olika recept på fyllda dumplings så att du kan välja efter smak.Med en dumplingsdeg kan du enkelt skapa det kinesiska köket hemma.

Dumpling deg ica

Ca 100 g 23 salladslökar eller tio cm späd purjo ett par blad vitkål. Dela rullen i mindre bitar, jag har sett degrecept där man använder endast vatten och mjöl och recept där man tillsätter en äggula. Färdig dippsås Det finns färdig sås att köpa som ica lansen passar som dippsås till dumplings. Detta gör du genom att hålla i degbiten samtidigt som du kavlar från kanten mot mitten. Mjölkprotein och ägg, lägg på mjölad bricka, koka under lock tills vattnet är borta. Fri kirby reed spelas av från laktos, drygt en msk finchackad två vitlöksklyftor 2 msk soja. Knåda degen på nytt i 1 minut. Ca 50 g, vinäger och olja, blanda med färs och soja.

Dessa jiao-zi, som Honfei kallar dem, kan man koka i saltat vatten eller i buljong eller grönsakssoppa.Koka upp vatten (salta) eller en god buljong.

  • Архир
  • 17 Jun 2018, 14:01
  • 2670