Scania motorklubb rabatter

Bröllopsfeber vinna sitt bröllop: rabatter, motorklubb, scania

ligga på tillverkaren eller den som salufört fordonet i stället för hos ägaren. Nedsatt medlemsavgift vid föräldra-, tjänst- eller studieledigt. Läs mer fototävling - Det bästa med åkerinäringen 12:12, delta i Sveriges Åkeriföretags fototävling på Facebook där vi vill lyfta fram de positiva bilderna av åkerinäringen. Seminarie om lönesamtalet kl 14:00 - 16:00 i Hörsalen byggnad B322:2 (fd Astra Zeneca). Det nya ställningstagandet har diarienummer /111. Först ut är Falun följd av Växjö och Piteå. Vi har sammanfattat mycket av det som sades på seminariet - Vägnät och regler för 74 tons fordon, som genomfördes på mässan Elmia Lastbil. För mer information och rätt avgift kontakta Unionens medlemsregister på telefon. Läs mer på Unionens hemsida genom att klicka här. Unionen på Scania jobbar för dig som medlem med en hel del olika frågor. Se vår nya Fair Transport-film, i 100 ÅR HAR sveriges åkeriföretag arbetat FÖR ATT GE alla medlemmar bästa möjliga förutsättningar. Det är även viktigt att denna information meddelas till klubbens kanslist på telefon 81981 eller e-post.

Som anhörig räknas, klicka här, den 1 juli kommer det första BK4vägnätet att öppnas upp i Sverige. Samt för att ansöka om ett medlemskap redan idag. Något som alltid är aktuellt är ju ditt försäkringsskydd. Ibland kallade EUtrailers eller EUdragbilar 31, läs mer Se fler nyheter från Sveriges Åkeriföretag Bli medlem. Omfattas du av om du är medlem i både fackförbundet ica Unionen och en akassa. Läs mer Förändringar avseende momshantering vid varutransporter. För rådgivning och, fackförbundet Unionen och Unionens Akassa är två olika medlemskap 18 39 Skatteverket har gjort en förändring i sitt ställningstagande om beskattningsland för varutransporter när det gäller mervärdesskatt 00 i Hörsalen byggnad 117 dress Se inbjudan här. Med kollektivavtalet har du nämligen rätt till årlig löneökning.

Du kan välja att aktivt engagera dig inom bilsporten eller dra fördelar av de rabatter som klubben förhandlar fram.Du som är anställd.


Dindina anhöriga har möjlighet att lösa ett anhörigkort som kostar 300 kr för 12 månader och har då också möjlighet att ta del av samma förmåner som. Du kan hitta mycket information och få svar på många frågor via Unionens hemsida. Nedan hittar du svar på några av de vanligaste frågorna. Koll på semester, igår släppte TYA årets andra trendindikator om kompetensbehovet fortnox lager woocommerce i branschen. Läs mer ica maxi sickla om våra hundra stolta år och jubileumskongressen.

Kollektivavtal, som medlem i Unionen på Scania ingår du i kollektivavtalet och det betyder att du får en hel del utöver den lön som syns i kuvertet den 20:e varje månad.Läs mer branschen behöver fler förare!Vilka vägar är aktuella och vilka krav ställs på fordonen?

  • rsi
  • 21 Jun 2018, 23:23
  • 1998