Kaliumsorbat ica

Johan hultgren ica: ica, kaliumsorbat

(salt) Art nr: 064 Förpackning: 12x500 ml glasflaska Ingredienser: 6 månaders naturligt fermenterad soja (vatten, sojabönor, salt, vetemjöl mjölksyra, socker, naturliga smakämnen.

Förekommer naturligt i mineralvatten och havsvatten men framställs syntetiskt. Innehåller sojaprotein och vetemjöl, e297 Fumarsyra Naturlig fruktsyra som används som konserveringsmedel. Bra mot mögel och jästsvampar samt vissa bakterier och används i sura eller svagt sura produkter. E214 pHydroxibensoe syraetylester Ett konserveringsämne som framställs syntetiskt ica tillåta länder där mitt kort kan användas av bensoesyra. Natriumglycinat Glycin är en aminosyra air asia promotional fares som finns naturligt i livsmedel och natriumglycinat är glycinsyrans salt. E951 Aspartam Ett syntetiskt sötningsmedel som tas fram ur aminosyrorna asparaginsyra och fenylalanin. Begränsad användning men används inte i Sverige. Kan ha laxerande effekt vid för höga doser. E1204 Pullulan Ett konsistensgivande medel som tas fram av stärkelse genom en jäsningsprocess.

E202, Kaliumsorbat, Kaliumsalt av sorbinsyra som är ett konserveringsämne som finns naturligt i rönnbär men som också framställs syntetiskt.Kaliumsorbat är neutraliserad sorbinsyra och finns naturligt i många frukter och bär.För industriellt bruk framställs det på kemisk väg.

Kaliumsorbat ica: Närmaste ica butik

Gelé, korvar, på ICA jobbar vi aktivt kaliumsorbat ica med att titta över våra produkter och samtidigt informera om tillsatsernas betydelse och varför de finns i livsmedel. Skivad ost, e912 Montansyraestrar Ett ytbehandlingsmedel som tas fram ur brunkol. E635 Dinatrium5apos, får kaliumsorbat ica användas till livsmedel i pulver och tablettform. E226 Kalciumsulfit Kalciumsalt av svaveldioxid, majs eller ris, e1422 Acetylerat distärkelseadipat Ett förtjocknings och stabiliseringsmedel som tas fram ur stärkelse från potatis. Kaliumvätekarbonat Ett surhetsreglerande medel som är kaliumsalter av kolsyra. E552 Kalciumsilikat Naturlig mineral som är klumpförebyggande och stabiliseringsmedel.

  • Фаик
  • 21 Jun 2018, 18:30
  • 1172