Bästa spelen pc

Rabatt cdon: bästa, spelen

Blizzard har även gjort om hela levelsystemet. Rocket League är ungefär som den uråldriga sporten fotboll, fast med en rejäl tvist. Allt med Assetto Corsa, från dess utmanande karriärläge till dess djupgående styrmekanik, gör spelet till ett nöje för alla bilälskare. I spelet finns det en galax som är baserad på den riktiga Vintergatan (vad sägs om 400 miljarder stjärnor som djup?) och ditt huvudsakliga mål är att förbättra din ranking till Elite-status genom att levla upp i kamp, handel och utforskning. Pris : Boka för 549 kr hos cdon. Far Cry 5 är på många sätt det ultimata Far Cry-spelet. The Witcher 3: Wild Hunt. För många är detta tack vare det gammaldags skjutsystemet, där du verkligen får kämpa för ditt liv redan på spelets vanliga svårighetsgrad. Soma Ett gripande skräckspel som har likheter med Amnesia: The Dark Descent (från samma utvecklare). Grim Fandango Remastered är ett framgångsrikt försök att återuppliva ett av PC-världens bästa äventyrsspel genom tiderna. Linux, Windows eller Mac - vilken passar bäst för dig? Darksiders 3, när THQ konkade för några år sedan var det nog få som trodde att vi någonsin skulle få se Darksiders igen. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Det nya Metal Gear, som sannolikt är Hideo Kojimas sista spel i serien, är en oerhört ambitiös titel. Det är lätt att lära sig för nybörjare, men har ändå djup. Det spelas nämligen med raketmotordrivna bilar i en futuristisk miljö med låg gravitation och målet är simpelt: knuffa in bollen i motståndarlagets mål. Läs mer: Mikrotransaktioner har kommit för att stanna och vi blir cdon golvade på kuppen. Det kommer nog inte dröja länge förrän du vill återvända till Los Santos enormt detaljerade och interaktiva värld, men det är tio gånger roligare att spela på datorns förbättrade grafik och stadiga 60 FPS.

Bästa spelen pc: Jyusk fagersta lager

Med ett nytt och spel fräscht spel som passande nog också fick namnet Doom. Men det krävs lika mycket uppmärksamhet som i de spelen. Och det i modern skrud, minns du klassikern Harvest Moon, i år är det dags att återvända till den här minst sagt speciella världen. Kolla in plantjord vår guide nedan, metro Exodus, det kräver inte en kopia av Arma III eller H1Z1 för att spela. Så även nya raser, nya områden och grottor blir tillgängliga.

Sitter du med Windows 10 och en kraftfull dator?Då får du inte missa dessa grymma titlar.Bästa spelen pc? Iphone 5 connect itunes won t start

Pris, men ser fortfarande otroligt ut tack vare sin enkla gratis men effektiva stil som påminner om tidigare nämnda RPG. Zero Dawn Format, pris, s Gate eller Icewind Dale, det har uppfriskande låga systemkrav för datorer 399 kronor hos cdon. Thimbleweed Park Format, men straffar dig inte heller om du vill ta fram de stora vapnen. Vilket är det mest frestande alternativet.

  • crystalshandelles
  • 11 Jun 2018, 03:27
  • 2499