Lägga upp podcast på itunes

Victoria secret skal iphonewaterproof: upp, podcast, lägga, itunes

en extra liten proffsig finish. När du kommer in på den sidan så kopierar du den länk som ligger under "Libsyn Classic Feed". En vanlig bärbar dator eller mobil har förstås en inbyggd mikrofon, men den kommer att få med en massa annat ljud som du helst vill slippa. Det är dock fullt möjligt att spela in en podcast på detta sätt om du verkligen kör på nollbudget. Då kan det vara enklare att använda ett separat program och hälla in en färdig fil i redigeringsprogrammet. Så gör så rätt som möjligt från början och ge dig själv de bästa förutsättningarna, oavsett vad du har för budget. Ett annat alternativ är något i stil med Zoom H2n, som har usb-anslutning men också kan spela in på ett SD-kort, vilket innebär att du kan göra poddcasten nästan varsomhelst utan att bära med dig dator. Där klickar du på iTunes Store. Redigering av ditt inspelade material, tänk på att dåligt redigerat ljud lätt blir distraherande lämna hellre kvar till exempel små upprepningar eller extraljud om du inte känner dig väldigt säker på klippning. Audacity är ett gratis ljudredigeringsprogram som fungerar fight promoter hearthstone till i princip alla operativsystem, som enkelt låter dig både spela in och redigera ljudfiler. Save your cellular data and listen spela upp mini dv band anywhere. Features: Stream from over 450,000 shows with over 15 million episodes. Välj den plan som kostar 7/ månad så att du får statistik.

Lägga upp podcast på itunes

Under förutsättning att ni spelar in podden i durspel en akustiskt lämplig miljö. Wordpress är ett enkelt och praktiskt gratis publiceringsverktyg. Där du kan skapa en enkel blogg och ladda upp din färdiga ljudfil. Om du föredrar det, både Wordpress och Soundcloud erbjuder också möjligheten att betala för fler funktioner. Spela in med hjälp av Skype. Allt till en rimlig månadskostnad, beroende på vad just din podcast handlar.

5 kommentarer på Här laddar du upp din podcast Eila.Vi heter Anita och Eila och har precis startat en podd som heter hångelpodden.

Lägga upp podcast på itunes

Det viktigaste att komma ihåg när du gör en podcast är att även om vi numera kan göra fantastiska saker för att fixa dåliga bilder till och med i gratisprogram så är ljud mycket svårare att rädda. Du kan trycka på någon knapp för att fixa brus. Det senare spelar in tio minuter i gratisversionen och sedan lägger den på lite störande ljud. Namnet, och du bör definitivt finnas med där. Särskilt för lekmän, och så vidare, nu ica prisgaranti vill iTunes ha din RSSlänk. Du vill ju se hur många lyssnare du har. För de flesta podcastproducenter räcker det med att betala natty rides again itunes 15 dollar per månad. Men det kan ta lite tid innan den godkänns och syns. Ll love from entertainment and comedy to news and sports. Och så går du tillbaka till iTunes och klistrar in den där.

Beskrivning, discover free audio stories that entertain, inform, and inspire.Läs också: Tips 10 podcasts du behöver ha koll.

  • TheFiringLine.com
  • 09 Jun 2018, 13:06
  • 2865