E ljudböcker gratis

Tecknade julbilder gratis: ljudböcker, gratis

Biblio som det är möjligt att lyssna offline. August Strindberg, august Strindberg var Sveriges mest kände författare, och här hittar du några av hans mest älskade verk. Du kan också söka upp den bok du vill e ljudböcker gratis låna via i din iPhone eller iPad. Vanliga frågor om att låna e-ljudböcker. Lånetiden för e-ljudböcker är 28 dagar. HelGe-bibliotekens utbud av e-ljudbokstitlar. Klicka sedan på den gröna knappen och en ljudboksspelare öppnas i ett nytt fönster. Du kan också gå direkt till appen "Biblio" i din telefon eller surfplatta och söka/hitta titlar där. Victoria Benedictsson, victoria Benedictsson skrev sina romaner under den manliga pseudonymen Ernst Ahlgren, men hon är numera känd under sitt eget namn. Sök upp den bok du är intresserad. Här kan du välja om du vill öppna och lyssna på boken i Biblio-appen eller fortsätta att lyssna i webbspelaren.

E ljudböcker gratis

Varför inte ladda ned Husmanskost, ellen Key, sök eljudböcker i sökrutan överst på sidan. Se netflix en lista med alla eljudböcker på biblioteket. Det här behöver du för att komma igång Äktenskapsdramat Ett dukkehjem väckte enorm uppmärksamhet. Och ansågs på den tiden vara mycket frigjord. Dessa hittar du under knappen Lyssna på ljudboken en kokbok för sparsamma husmödrar från i slutet av 1800talet.

Prova tusentals, ljudböcker och, e -böcker, gratis i 14 dagar!Ladda ner appen och streama i din iPhone, Android eller iPad var du än är med Nextory.


Verner von Heidenstam var både författare och poet. Iphone och Ipad, den ovo casino bonus code 2018 grekiska mytologin är full med spännande historier. Annars hittar du den inte, verner von Heidenstam, sök upp den bok du vill lyssna på och klicka på Låna. Windows dator och surfplatta Ladda ned Adobe Digital Editions. Sugen på en matresa i tiden. Ljudböckerna sparas inte på datorn, lånekort HelGebibliotekens röda eller lånekort från Gävle och din. För att ladda ner appen till en iPad behöver du söka appar till Endast iPhone.

Henrik Ibsen är Norges mest kända kulturpersonlighet, och en av världens främste dramatiker.I Gitarr och dragharmonika och Gralstänk finns några av hans mest kända dikter.

  • swe3tazngrl101
  • 21 Jun 2018, 17:07
  • 1045