Spela in skärmen windows

Lp spelare elgiganten: skärmen, windows, spela

av videoinspelningsprogram för Windows och Mac kom och kolla och hitta den läsare som passar dina behov bäst. Putsa en film eller ett klipp.

Spela in skärmen windows

Med vårt skärmläsningsprogram kan du spela in webbseminarier. Dra så att bara ett enda fönster markeras. Icecream Screen Recorder, spel, har Movavi Screen Capture Studio en komplett uppsättning videoredigeringsverktyg Öppna QuickTime Player promotor åt mig, skypesamtal i HD och mycket mer på ett snabbt och problemfritt sätt. Välj Arkiv Ny skärminspelning, antingen som en skärmdump eller videofil. Kolla in Screen Capture Pro en skärminspelare för Windows och Mac som är skräddarsydd för den produktiva arbetsmiljön. Ett redskap som hjälper dig att fånga flera områden på din skärm. Inspelningen sparas som en QuickTimefilm i formatet. Spara tid genom att skapa utbildande videoklipp för att coacha nya teammedlemmar.

Att spela in skärmen är något som vem som helst.Spela in skärmen eller skapa skärmdumpar enkelt.Det finns många tillfällen när vi vill kunna spela in det som.

Klicka på popupmenyn Alternativ och välj sedan några av följande inspelningsalternativ. Du kan skapa en videoinspelning med det som händer på datorskärmen. S plays, skryt om dina rekord och prestationer med bevis. Kommunicera med hjälp skärmdumpar istället för långa förklaringar. Letar du efter effektiviserat program för att spela in magnetfärg skärm med ljud och webbkamera. Lär dig mer, analysera användbarhetstester effektivt genom att dokumentera allt som händer på skärmen. Markera genom att dra om du vill spela in en del av skärmen och klicka sedan på Starta inspelning.

När du är klar med inspelningen klickar du på stoppknappen i menyraden (eller använder.Skapa minnen: fånga Skype-samtal och videochattar med vänner och familj.

  • Месроп
  • 19 Jun 2018, 14:32
  • 1451