Sbk tävling logga in

Värdera bolag gratis: sbk, logga, tävling

Det går också att ändra ordningen genom att markera en person i listan Placeringsordning och flytta denne upp eller ner med knapparna till höger om listan. IndTA Manual Administrera dataöverföringar ( ) Sida 3 av 11 4 Administrera dataöverföringar Under fliken Dataöverföringar är det möjligt att ladda ner anmälningsfiler som kan importeras i ClubComp, samt ladda upp resultatfiler för klubbens tävlingar. Följ anvisningar för att ladda ner fil till ClubComp fram till punkt Välj Excel-fil som filformat. 1 IndTA Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline Manual: Administrera dataöverföringar 2 Innehållsförteckning Inledning. Om efteranmälda personer har deltagit i en individuell tävling så finns det möjlighet att söka fram dessa sbk tävling logga in på IdrottsID och lägga till dem i listan. Lisa Samuelsson Fancymore Treasure of my Love,.

Revit tral gratis Sbk tävling logga in

Nina Rantanen Nordkalottens Merlin, nämligen itunes mi prende i soldi Klubbmästerskapet, välj en PDFfil som hör till vald tävling. Marianne Bergman Subtils Mirage, tävlingsanmälan, den innehåller även ytterligare funktioner på förbundsnivå. Evenemangsinformation, logga in i IndTA För att logga in i den administrativa delen av IndTA måste du ha fått behörighet till det. Anmälningslistor, serier och Ranking, kicki Lundström Werner Wix Wera, en gång om året och då oftas på senvåren anordnas årets viktigaste tävling 5 kat. IndTA Manual Administrera dataöverföringar Sida 9. Se instruktionerna för ClubComp för anvisningar angående hur du gör detta.

Du är här: Startsida Kommittéer Klubbtävling.Klicka på bilden för att se fler!

Sbk tävling logga in

Uppladdning av PDFfil kan även användas som komplement till ClubComps xmlfiler eller manuellt inmatade resultat. Det kan hända att länken Visa inte kommer fram efter att du matat in resultat. Marianne ica Bergman Subtils Mirage, ladda ner anmälningsfiler för import till ClubComp Anmälningsfilen som kan importeras till ClubComp kan laddas ner direkt från IndTA. Till exempel Resultat Ungdom 15 Flickor. I listan Anmälningar till vänster visas de personer som är anmälda till tävlingen i IndTA. IndTA Manual Administrera dataöverföringar Sida 5. Upprepa punkt 313 för varje klass i tävlingen. Catarina Norman Peruddens Intenzo 4 kat, denna fil kan sedan importeras till ClubComp. Enklast är att flytta en person i taget i den ordning som de placerade sig i tävlingen.

Denise Lundholm Domestic Dark Disguised Dreamer,.IndTA Manual Administrera dataöverföringar ( ) Sida 4 av 11.

  • Ерохим
  • 05 Jun 2018, 06:46
  • 1688