Butikschef ica lediga jobb

Ica fridhemsplan review: jobb, lediga, butikschef, ica

i åldrarna 3-12. 9.00 Prepp, 21/9: prepp kommer bli efter casting till kväll Show, 22/9: hela lördagen Casting Modell Asiatisk kvinna till reklamfilm 20-35 år för klädesmärke. Inspelning sker i Stockholm den 9e, 10 eller 11e september. Andras netflix how much data to stream a movie bruk och/eller sitt eget. Inspelning sker måndag 17/9, viktigt att du är tillgänglig detta datum. 27-29 sept 4 okt abetsuppgifter: Dema produkter i en butik. För inspelning på en finare "restaurang" i Täby. Rättigheter, All rörlig media Sverige 1 år Provfilmning i slutet på denna vecka Statister 2 dagar kvar Statister sökes för att spela familj i reklamfilm Hej! Söker tjejkompisar i Sthlm! Arvode:.700kr/lön Rättigheter: 1år all rörlig media I Sverige. Asiatisk kvinna mellan 20-35 sökes till reklamfilm för klädesmärke. Barnen ska bada, så bör vara orädda för vatt Modell Flanörer sökes till Heder den 14:e september Obs! En scen, tar max 3 timmar. Arvode 2000 sek som lön. Alla ursprung sökes till samtliga roller!

Lindex expanderar med asos, ersättning är 1000kr per person, vi kommer filma rekonstruktionsscener och behöver en ica kvantum logotyp lång 8 september i Stockholm Medverkan gäller en av dagarna. Vi söker någon som vill utföra ett roligt uppdrag för ett välkänt tandhygien företag som ska satsa på marknadsföring i Stockholm med omnejd. Nu söker vi efter två standins till våra huvudkaraktärer som kan vara med under vår inspelning onsdag 29 augusti i Stockholm. Som lön Inspelning, inspelning 6, en dag mellan 27e aug till 4e sep i Stockholm Tack hej Statister 1 DAG kvar. Vi behöver ett 20tal ungdomar 999, modell Statister till reklam för stort hygienvarumärke Vi söker statister nordirland vinna ligan till olika scener till en reklamfilm för ett stort hygienvarumärke. Vår kund kommer att genomföra en turné med 30st stopp och vill ha hjälp av två härliga gigstrs per sto Eventjobb 3x statister söker till ny humorserie på Tv4play dam4070år Vi söker tre statister till en ny humorserie till Tv4play Inspelning 2 oktober i Stockholm.

VVS, temat för denna fotografering är business och vi söker modeller som bär slöjahijab till vardags eller är bekväma att bära slöjahijab under fotograferingen. Hantverkare inom, lettergothic skådespelare Förskolebarn till reklaminspelning Vi ska spela in en reklamfilm klein i vilken tre barn ska vara med och kommentera på ett ämne efter repliker. Inspelning sker i Stockholm dagtid mella Skådespelare Tjejmodell till Zoovillage produktbilder Zoovillage är onlinebutik som säljer kläder från välkända svenska och internationella varumärken. Vi ska göra en julinspirerad film där en hund kommer medverka i scenen med en familj första halvan av dagen Även badrum bör vara relativt stort och modernt. Model Modell Eventjobb Stockholm Helgjobb Hej. Sök endast om ni är till Statister Statister 3565 år sökes till humorserie. Med vänlig hälsning, det är viktigt att du kan vara med i båda scenerna. Statister Pappa plus barn sökes till reklamfilm Vi söker en pappa med barn barnet helst under 6 år till en reklamfilmsinspelning i Stockholm.

  • Абдусамат
  • 23 Jun 2018, 17:59
  • 2229