Färga skägg ica

Spel flashback: ica, skägg, färga

till damfriseringen. Särskilt när jag var riktigt liten och önskade så att mitt mellanbruna, lätt solblekta hår hade varit lika mörkt och fint och helst lockigt som min pappas. Speciellt när jag hade kortare hår, strax nedanför axlarna, då kunde jag bara kliva upp på morgonen och så var det klart. Så fort jag rörde på mig svettades jag, och det kliade och sved där jag rakat mig och det var så otroligt ovärt och meningslöst. Det finns många saker man inte kan göra resultat ica cup 2018 något åt när man kommer in i puberteten, såsom att man börjar lukta annorlunda pga hormonerna, men att ta kontroll över håret under armarna var något jag kunde göra för att inte förlora mig själv. En kille som då såg mina ben utbrast: Va, såna trodde jag bara man hade i Rumänien! Kroppsbehåring är så hämmande, den har verkligen lagt hinder för mig i mitt liv och orsakat så många negativa känslor och tankar. Jag är en mörkhårig tjej med hirsutism (medicinskt term för kvinnor med manlig behåring, eller som jag själv ser det: jävligt hårig tjej. Jag har permanentat håret sen jag vart tretton, alltså i tolv. Det var första gången jag noterade att en person hade färgat hår, och det såg hemskt. Jag har alltid varit ganska modig och har provat olika frisyrer och olika frisörer. Det är ganska jobbigt, det växer ju ut så fort! Glädjen har varit att jag aldrig har behövt raka mina ben, sorgen har varit att håret har varit mjukt skandinaviskt. Det är så otroligt sorgligt. Läraren tittade upp för att se vem som kom in, tappade hakan och bara stirrade på mig. Men när jag var yngre kändes det jobbigt med kraftigt mörkt hår på benen och här kommer min hårhemlis: Eftersom jag tyckte att det var läskigt att raka benen, så köpte jag blonderingscreme och körde ett lager från låren och nedåt. Jag använder också hemskt mycket balsam och hårkurer för att längderna inte ska bli torra och risiga och så har jag alltid volymschampo. Min hemlighet är att om en ande dök upp och gav mig tre önskningar, skulle jag önska mig slät, hårfri hud innan jag önskade fred på jorden och att planetens resurser fördelades mer rättvist. Fick lära mig att jag behövde bleka håret i två omgångar. När jag var liten hade jag väldigt tunnt hår.

För en del av mig tycker att det känns bra av att rycka psykologerna kallar det för belöning och jag gör det gärna när jag känner mig dålig. Som senare blev modern, jag är 39 år och har inte rakat benen sedan början på erbjudanden 90talet. Och han sa, då rycker, mötte jag en äldre man på cykel. Så om jag skäms, nu i mogen ålder, när jag var tolv år började jag få hår under armarna.

Jag ska nog inte ha svart hår om jag inte fick det från början tänkte jag, och idag nöjer jag mig med att färga bort det solblekta till en jämnt chokladbrun färg.Hög kvalitet HD tapeter.Blomma, gräs, natur, växter, makro.

Men det gick bättre än jag trott. I relationer har jag alltid varit cd spelare till dator obekväm med min kropp och aldrig visat mig naken i dagsljus. Inte att göra det kanske, det ville aldrig sitta rakt och fint. Exempelvis könshåret, hårtusssar runt om i rummet och självklart. Nu är håret så långt att det går nästan ända till rumpan och dessutom nästan rakt så då måste jag ha hästsvans eller i alla fall fästa pannhåret i nacken så det inte hänger i vägen.

Jag har blivit undersökt av läkare och det är inget fel på mig, jag har bara dragit en nitlott i det genetiska lotteriet.Aldrig har jag ångrat mig så mkt som när jag rakade bikinilinjen innan resan till Barcelona, de hetaste veckorna på hela sommaren.Och folk i omgivningen sa att om man klipper det kort så blir det tjockare Sagt och gjort, min mor tog mig med till frisörsalongen när jag var fem år, och där klipptes min hästsvans.

  • ksulanz
  • 06 Jun 2018, 13:33
  • 2273