Gratis böcker mp3

Skal galaxy j3: böcker, gratis

din dito-app och är uppkopplad mot internet kommer din bok att laddas ner automatiskt. Kan jag reklamera eller ångra ett köp i dito? Befinner du dig rabatt utomlands rekommenderar vi dig starkt att enbart använda Wifi för nedladdning. De flesta e-böckerna går inte att skriva. Vi använder oss av vattenmärkning i stället för kryptering. Vid nedladdning av en mp3-bok stämplas ljudfilerna med ett digitalt vattenmärke. Har du en Android-telefon eller Android-läsplatta så köper du din mp-3 bok direkt från dito-appen. På nedladdningsbara e- och mp3-böcker finns ingen ångerrätt eftersom de är en typ av vara som inte kan återlämnas. När du handlar via dito registrerar du ett kontokort en gång som du sedan kan handla med. Däremot kan du alltid reklamera ett köp som på något sätt är defekt. Det lades ursprungligen till vår databas. Boken också orsakar dig att öka din makt för observation.

Bauhaus myra Gratis böcker mp3

Eböcker, normalt upp mot 23, textstorlek och typsnitt du använder, eböckerna är tänkta för läsning på skärm. Vi smart 10 spel kan inte fakturera eller ta emot förskottsbetalningar. Detta gör att böcker i epub är mycket väl anpassade för att läsa på mobila enheter. Köp en ebok på antingen eller direkt från ditoappen gäller endast Androidanvändare.

E- böcker distribueras i olika format här i dito använder vi oss av vattenmärkt epub.Hur betalar jag e- böcker och mp3 - böcker i dito?

Gratis böcker mp3

Kryptering eller kopieringsskydd används på eböcker för att säkerställa att böckerna inte kopieras eller distribueras olovligen. Vad är digital vattenmärkning, hur stora blir mp3filerna, men om du laddar ner mp3böcker rekommenderar vi att du laddar ner dem via Wifi with eftersom det både är snabbare och inte riskerar att kosta något extra för. För de eböcker som är möjliga att skriva ut anges det i den beskrivande texten till varje bok.

  • TouchingVirus
  • 13 Jun 2018, 13:42
  • 2014