Bäst just nu på netflix

Flytta itunes: just, bäst, netflix

till skillnad från HBO-serien är Love i mångt och mycket en förlängd version av en Judd Apatow-romcom på både gott och ont. Hastigt och lustigt reser hon tillbaka i tiden till 1743. Den består av tio avsnitt och handlar om Steven Avery, som spenderade 18 hundtäcke år i fängelse för att brott han inte begått och anklagades sedan för ytterligare ett brott. Takeshi Kovacs vaknar i en ny kropp 250 år efter han dött. Vinnare i det här testet Netflix Förstaplats på Ljud Bild. Headweb hamnar på tredjeplats. Välskrivet, ödesmättat och tveklöst det snyggaste elgiganten som Netflix någonsin har producerat. Last chance U handlar om människor som försöker vinna, om vilja och en närmast unik inställning till livet. Det är en grym blandning av Silence of the Lambs (När lammen tystnar) och Mad Men med stjärnor som den otroliga Anna Torv (från Fringe). Säsonger på Netflix: 8, kolla på Netflix. Tja, nästan i alla fall. "Narcos" är också en serie som bara växer och växer, jag personligen var inte riktigt såld under dess första säsong, men då den andra säsongen var till ända hade den vunnit över mig fullständigt. I den uppföljande tv-serien är samma rollbesättning i 40-årsåldern och spelar de yngre versionerna av sina karaktärer. Man kan säga att vi redan från början av seriens säsonger får "fusktitta" på slutet, ett mycket effektivt sätt att berätta en historia. HBO riktar sig till tittare som vet vad de letar efter och när man väl gått igång uppspelningen är kvaliteten utmärkt med HD på alla plattformar. Outlander handlar om sköterskan Claire som 1945 är på smekmånad i Skottland. Humorn är klockren och det är fantastisk. Fallet är fortfarande olöst och den här dokumentärserien går tillbaka till brottsplatsen, talar med vittnen och de personer som arbetade på fallet. Outlander Baserat på Diana Gabaldons storsäljande bokserie och en serie som har trogna fans över hela världen. Simpson Ryan Murphys American horror story finns också i Netflix utbud, men det är The People.

Där träffar hon Jamie och med det börjar en passionerad kärlekshistoria som sträcker sig över århundraden och historiska händelser. New Girl Vem vill, hellapos, här är alla nyheter i september 2018. Serien återkommer dock under 2018 med en sjätte säsong utan Spacey. Medan de fyra övriga tjänsterna framför allt är leverantörer. Serien som är brittisk och har fått hjälp med finansiering av netflix Channel 4 har en fräck känsla med korta avsnitt på precis under 20 minuter. John Travolta och Courtney B Vance tar serien till nya höjder och gör den till en av de bästa på flera.


Som dels har en briljant Skarsgård och dels lyfter tack vare sin fina twist 2 Kolla nu på Netflix The End Of The Fing World Detta är en anpassning av boken med samma namn och den är briljant. Homeland, som bäst just nu på netflix kan hålla på en mörk hemlighet. Det vi ser är vad som skedde.

Förutom vanliga tonårsproblem om sex, kärlek, skola och familj, blir huvudpersonen Archie och hans gäng dessutom indragna i ett gåtfullt mysterium.The IT Crowd är en harmlös och fantastiskt rolig inblick i IT-världen och förtjänar utan tvekan sin kultstatus.

  • Самойла
  • 21 Jun 2018, 20:06
  • 2387