Spela in ljud på powerpoint

Kan man titta offline netflix på paddan: powerpoint, spela, ljud

mapp i listan och klickar sedan på Välj. Det kan t ex vara ett bildspel med stillbilder, en presentation eller ett flippat klassrums-presentation som du har skapat i Google presentation. Den aktuella bilden visas i huvudfönstret i inspelningsfönstret. Spela in en Google presentation med berättar-röst. Gör något av följande: Om du vill starta berättarrösten på den första bilden i presentationen klickar du på Första bilden. Men du kan inaktivera alla om du vill visa bildspel utan dem: Så här inaktiverar du inspelade tidsinställningar: Avmarkera kryssrutan Använd tidsinställningar på fliken Bildspel. Inspelning av presentationer fungerar bäst med en dator som har pekskärm och webbkamera. Jag markerar videoklippet, klickar på Ljudinstlällningen, och höjer ljudvolymen till max. I de flesta fall sparas den till. Gör något av följande: Klicka på Spara om du vill spara tidsinställningarna. Markera den bild som du vill börja inspelningen på i vyn Normal. Tips: Om du vill att nästa bild ska computer visas antingen när du klickar med musen eller automatiskt efter det antal sekunder som du skrivit in beroende på vilket som kommer först markerar du båda itunes kryssrutorna, Vid musklickning och Efter. För att det ska låta bra, så markerar jag musik-klippet, och drar ner ljudvolymen. Lägg även in en kort tystnadsbuffert i början och slutet av varje bild så att övergångarna blir smidiga, och se till att du inte klipper av berättarrösten under övergången från en bild till nästa. Du kan pausa under inspelningen och du kan ta om så många gånger du vill tills du är nöjd. Du kan välja att spara de här tidsinställningarna med berättarrösten när du uppmanas att göra det, eller så kan du ange tidsinställningarna manuellt.

Inaktivera tidsinställningar eller inaktivera berättarröster, klicka på bamba rabatt december den runda, t ex till din Google Drive eller YouTube. Klicka på knappen Skapa video under inställningarna och skriv ett filnamn. Och därefter väljer du var du vill publicera dem. Skapa dolda bildtexter Välj mellan följande alternativ. Pausa och stoppa inspelningen, röda knappen eller tryck på R på tangentbordet när du är redo att starta inspelningen. Om du blir missnöjd med inspelningen på en bild kan du klicka på bakåtpilen så raderas allt ljud på den bilden och du kan föröka igen.

Kommandon för, spela in bildspel på fliken Inspelning i, powerPoint.Du kan spela in en berättarröst som ljud eller video samtidigt som du kör presentationen.

Gratis mönster tvåtrådigt ullgarn Spela in ljud på powerpoint

Ta bort inspelningar för den aktuella bilden Ta bort inspelningar för alla bilder Det finns fyra olika sorters kommandon av typen Rensa i normalvyn som gör att du kan. Med kommandot Rensa överst i inspelningsfönstret kan du göra följande. Men större filer tar längre tid att ladda i en presentation. Om du vill spela in alla bilderna igen klickar du på den svarta avslutande bilden när den visas. Klicka på Spela netflix in bildspel i gruppen Konfigurera på fliken Bildspel. Du ska grunder nu se att det finns en liten ljusgrå högtalarsymbol på varje bild dessa blir osynliga i den färdiga filmen. Bland annat om du vill att andra i organisationen ska ha behörighet att se videon. Du kan använda manuella tidsinställningar till att trimma slutet av ett inspelat bildsegment.

Lotto 11 nov 2018: Spela in ljud på powerpoint

Du kan även lägga på musik från YouTubes fria musikbibliotek.Om du vill spela in kommentaren klickar du på Spela in och börjar tala.

  • Созонтий
  • 03 Jun 2018, 20:12
  • 2867