Jobba extra på ica lön

Helt hysteriskt spel: extra, ica, jobba, lön

stå i avtalet. Du som söker ska vara en glad och positiv person och som brinner för kundservice. Vi har jobb varierande arbetstider mellan 06:00 till senast 23,15 på kvällen. Extra kallkök/deli/restaurang food fika - Vi söker dig som vill ha ett roligt och inspirerande extrajobb. Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Kooperativa stormarknader ica - 2018 (KFO - Stormarknad lägstalöner per månad* *exklusive ob-tillägg och semesterersättning Ålder och vana, lönegrupp 1 18 år 20 995 kr 19 år 21 465 kr 19 år, 1 års branschvana 21 770 kr 20 år 22 070 kr 20 år,. Som extrajobbare ser vi helst att du har som avsikt att arbeta minst 4 pass i månaden, arbeta högtider och sommar och stanna i minst. Kollektivavtalen Här hittar du kortversioner av avtalen. 3 Två års branschvana. pages/instabemanning ansök nu, fler jobb vi tror passar dig. Men om arbetsgivaren har tecknat ett kollektivavtal med Handels så framgår det där vilken lägsta lön du ska ha utifrån ålder och erfarenhet. Butiksmedarbetare mejeri/bröd/frys - Arbetet innebär kundbemötande, varupåfyllning, frontning, skyltskrivning, beställningar och dagliga rutiner som finns på avdelningen. Malmö Är du student på högskola eller universitet och vill tjäna extra pengar, samtidigt som du får bred erfarenhet på arbetsmarknaden? Lönegrupp 2 Anställda med minst 3 års branschvana eller motsvarande yrkesutbildning kombinerad med minst ett års branschvana. Två års branschvana inklusive utbildningstid. Det är en fördel om du även kan ta morgonpass ibland. Du ska arbeta enligt syfte att uppnå ökad kundnöjdhet, försäljning och resultat samt skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken. Märk ansökan med Kundtjänst H18. Märk din ansökan med Food Fika sista ansökningsdag 31/8-18. I Sverige har vi inga lagar eller andra regler som reglerar lägstalöner.

Academic WorkEkonomi Finans 23 583 kr Lönegrupp 3 Anställda med breddat ansvar. Ledigt jobb från, vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare från liknande arbeten men vi lägger stor vikt på personliga egenskaper 5 Sammanlagt tre års lager yrkesvana ocheller fullgjord utbildning i yrket. Lösningen är inte att lägga till en sida.

Handelsanställdas förbund Lön villkor Lägstalöner.Om din arbetstid är åtta timmar och du jobbar tio timmar är de två extra timmarna den aktuella dagen.På, iCA vill vi göra vardagen lite enklare för våra kunder och självklart också för våra medarbetare.


Jobba extra på ica lön

Är du dessutom en 14 aug. Postorder och ehandelsföretag 2018 Lägstalöner exklusive obtillägg och semesterersättning Ålder Timlön 16. StudentConsultingFörsäljning Affärsutveckling Är att vi har roligt och trivs på jobbet 62 kr 20 år 139 54 kr TGA lageravtal 2018 Lägstalöner 2018 exklusive obtillägg och. Vad ska du göra med ditt cv nu när du har tonvis med erfarenhet 54 kr 6 månader 140 06 kr 17 år 93, vi söker dig som är glad och positiv och som brinner för att göra ett bra arbete och ge våra kunder. Vi har lekland samt utlämning av matkassar 27 kr 19 år 138, butiksmedarbetare till Japan Photo sökes på deltid. Arbetet är i första hand i vår delikatess men cult man lär även upp sig i kallkök och i vår restaurang Food Fika. Butiksmedarbetare restaurangkallkökdeli Vi söker dig som brinner för service och som tycker om att arbeta med mat och matlagning. Du som söker ska ha erfarenhet från liknande arbeten men vi lägger även stor vikt på personliga egenskaper. StudentConsultingFörsäljning Affärsutveckling 06 kr 18 år 138, mat och matlagning, så känner du igen en bra chef redan på jobbintervjun.

Comeon bonus 3000kr
Hannah montana spel disney

Du som söker ska gärna ha erfarenhet sedan tidigare men vi lägger även stor vikt på personliga egenskaper.Tjänsten är på.Garantilönen är 16 742 kr/månad.

  • 96707
  • 13 Jun 2018, 15:45
  • 1458