Apple tv slår ifrån

Extras netflix sweden: slår, apple, ifrån

tre kameror på sin baksida. Till skillnad från till exempel Samsung och Apple har Huawei dock inget stöd för videoinspelning i 4K 60p. Även här har dock Galaxy S9 ett försprång med en maximal ljusstyrka på 681 nits. Huawei P20 Pro Apple iPhone X Samsung Galaxy S9 Huawei P20 Pro Apple iPhone X Samsung Galaxy S9 Huawei P20 Pro Apple iPhone X Samsung Galaxy S9 Kommer närmare P20 Pro har ett zoomobjektiv med tre gånger iphone optisk zoom. Det gör det möjligt för den att komma betydligt närmre motivet än konkurrenternas två gånger optiska zoom. På höger sida finns en på/av-knapp ifolor och två volymknappar. Egen appbutik Huawei fortsätter installera många onödiga och överflödiga appar. Flärp VS inte flärp på P20 Pro. Baksidan täcks av en skiva glas som är rundad längs sidorna och hörnen för att göra telefonen bekväm i handen. Super Slow Motion men ingen 4K 60 När det gäller video hänger Huawei med konkurrenterna genom att erbjuda Super Slow Motion-video med 960 bilder per sekund. Nu har Huawei till och med en egen applikationsbutik, kallad AppGallery, som ska erbjuda kurerade applikationer av hög kvalitet. Det är dock ett exempel på en typ av problem som är återkommande i Huaweis mjukvara. Skillnaden är tydlig vid fotografering och blir ännu tydligare när vi använder kamerans fem gånger hybrid-zoom som använder sig av både zoom-kameran och de mer traditionella kamerorna. Så gott som alla estetiska delar av operativsystemet är förändrade och många funktionella delar är också förändrade, i många fall av ingen uppenbar anledning. Huawei har anpassat Android för att hantera den speciella designen.

Apple tv slår ifrån, Spela gta 5 online xbox gratis

Huaweis sensor är alltså mer än 150 procent större än Apples. Vilket gör att användare som vill visa mer på skärmen kan göra det men då blir allt opraktiskt litet 00 Du kan ändra och välja bland flera olika fraktalternativ i kundvagnen. Det sätter höga förväntningar på design och byggkvalitet och Huawei gör oss inte itunes besvikna. Främst tack spel vare en smått otrolig kamera och grym batteritid.

Läs Surfas test av Huawei P20 Pro.Huaweis nya smartphone har en galen trippel Leica-kamera.


Likt Mate 10 Pro använder P20 Pro sig av förbearbetad data från maskininlärning för att fånga bilder 8 MP Främre kamera 24 MP Videoinspelning 2 160 30p NFC Ja WiFi. Motiveringen sägs vara att göra skärmen så stor som möjlig. Klicka för specifikationerStäng Skärm 6, appen är enkel och snabb att använda 2 Trådlös 1 tum amoled Skärmupplösning 1 080 x 2 240 Storlek 155. Telefonen flyger fram i menyer och visar på effektivitet och snabbhet. Med en bra skärm, gedigen design och bra prestanda är Huawei P20 Pro kort sagt en grymt bra smartphone. Istället för mjukvarubaserad navigering, det betyder också att den ligger snäppet efter Galaxy S9 som erbjuder IP68certifiering. Företaget har valt glas och aluminium för att bygga upp sin telefon och har kombinerat svenska spel resultat lotto joker lördag materialen på ett bra sätt. I 40 megapixelläget fungerar inte Huaweis smarta funktioner eller stabilisering och filerna från kameran blir opraktiskt stora. Underlig skalning Ett exempel på en frustrerande förändring i mjukvaran är faktumet att Huawei har förändrat hur operativsystemet skalas 8 mm Vikt 180 gram Kamera. Under de senaste tre åren har Samsung varit den oövervinnerlige ledaren när det gäller smartphonekamerors mörkerprestanda.

Slutligen har P20 Pro en ljusstyrka på 592 nits.Porten gör det till exempel möjligt att koppla P20 Pro med en kabel till en extern bildskärm för att användas som en typ av stationär dator.Huawei har skapat en kamera-app som visar de mest användbara inställningarna på ytan.

  • socaldj
  • 24 Jun 2018, 09:40
  • 1068