Gratis program för att bosta dator

National export promotion organization: för, bosta, program, att, dator, gratis

att Microsoft har ett eget verktyg för att ta bort skräpprogram, men det kräver att du installerar om Windows 10 från grunden. Vi föreslår att du väljer det förstnämnda, på så sätt ökar chansen att programmet fortsätter att finnas till. Google Chrome, Mozilla Firefox och, opera är de mest populära. En lösning är att ett städningsprogram som Ccleaner Free. . Förklaringen är att Windows har lite svårt att hålla datorn ren. CCleaner Gratisversionen av CCleaner innehåller mängder med nyttiga verktyg, men vill du ha support och automatiska uppdateringar får du snällt betala för premiumversionen. De flesta av oss får med jämna mellanrum problem med våra datorer. IObit använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Packa upp alla sorters filer, när man ska skicka många filer samtidigt är det smart att packa ihop dem till en så kallad zip-fil. Ninite, när man köper en ny dator tar det rätt lång tid att hämta och installera alla program man behöver. Ett extra plus är att du slipper eventuella skräpprogram som emellanåt bifogas de vanliga installationsfilerna. Comdos brandvägg får alltfler användare och är enligt många branschtidningar den allra bästa gratis brandväggen. Med hjälp av rätt tillägg kan du till och med göra matematiska uträkningar utan att ta fram miniräknaren. Det smarta är att programmet inte bara söker efter filer med samma namn utan att det även håller koll på dess innehåll. Det ger dig en lista över alla program som finns på din dator, sen är det bara att radera alla du inte har nytta. Läs också: 44 gratis program för att bosta dator tips som ger dig full kontroll över Windows. Ladda ner här: m, ashampoo. Det effektivaste och kraftfullaste verktyget för att hålla dina drivrutiner uppdaterade. Så om du tycker att Photoshop är alldeles för dyrt är programmet ett utmärkt budgetval. I gratisversionen erbjuds endast grundläggande funktioner, vill du ha skydd mot gisslanprogram och möjlighet att scanna datorn i realtid är det premiumversionen som gäller. VLC En av de minst populära nyheterna i Windows 10 är att möjligheten att spela upp dvd-filmer utan extra mjukvara inte längre finns kvar. Om du skaffar ett gratis virusprogram får du inte med en brandvägg som du får om du betalar för ett virusprogram. Däremot bör man vara försiktig med programmets rensning i Windows-registret.

Gratis program för att bosta dator: Spelar agent

Och om du vill öka säkerheten ytterligare bör du helt enkelt skaffa ett kommersiellt antivirus där en bra brandvägg ingår Öppna filen och vänta tills installationen är slutförd enklare än så blir det knappt. Läs mer om det här i code vår kom igångguide. VLC VLC finns i en lång rad varianter för i stort sett alla operativsystem. Det bästa sättet att avinstallera ett traditionellt pcprogram är att gå via Appar i Windows egen inställningsmeny. Populära 7Zip baseras på öppen källkod och har stöd för de flesta format som brukar användas vid komprimering.

Att skaffa bra mjukvara till din dator behöver inte kosta skjortan.I den här artikeln tipsar vi om nitton riktigt bra program som inte kostar ett öre.T är en gratis bildredigerare som erbjuder de flesta funktioner man behöver för att piffa upp sina fotografier.

Gratis program för att bosta dator

Tillsammans kan de minimera risken för att du får ingress spel virus. De här verktygen ser till att avinstallationen blir fullständig. Ninite, firefox och Opera, pC Decrapifier in i bilden, det söker igenom din hårddisk och visar vilka filer som ligger på mer än ett mx spel ställe.

Descargar gratis jailbreak para iphone 4 ios 7.1.2

Köper du en ny dator är risken stor att du får en mängd så kallad bloatware på köpet, något som lägger beslag på systemresurser i onödan.Stoppa skumma kryss med, unchecky.

  • rish1985
  • 10 Jun 2018, 02:01
  • 2390