Itunes återskapa säkerhetskopia lösenord

Långfilmer gratis: återskapa, säkerhetskopia, itunes, lösenord

finns konkreta risker med att använda internet. Publiceringsdatum: Thu ring Jan 25 19:17. Om du inte kommer ihåg lösenordet till din krypterade säkerhetskopia. Följ stegen för att nollställa dina inställningar. Tryck på Nollställ alla inställningar och ange din iOS-lösenkod. Det du inte får med, det som ligger i säkerhetskopian specifikt, det är gamla SMS och sparade nivåer i spel och liknande. Använd en using iCloud-säkerhetskopia istället för iTunes. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Du kan återställa din itunes gamla telefon och ställa in den som. Det räcker med att du har samma Apple ID på den nya telefonen så kan du synka över dina applikationer till den. När du krypterar dina säkerhetskopior i iTunes. Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under musikkasett Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd. Jag gjorde 04 och var lite nervös att allt skulle försvinna från iphonen när man väljer nollställ välj inte nollställ radera Även ditt mediainnehåll som ligger i iTunes. Publiceringsdatum, avaktivera iTunes kryptering av säkerhetskopior, kryptera dina iTunessäkerhetskopior.Itunes återskapa säkerhetskopia lösenord

Nu kan man återställa krypterat lösenord om du har tillgång till iphoneIpad som du gjort säkerhetskopieringen ifrån och den är iOS11 eller senare. Om du får ett meddelande om att det inte finns tillräckligt med diskutrymme 47, kontakta personen som har ställts in din enhet. Har du tappatskadat din iphone och inte har tillgång till den och ska återskapa itunes återskapa säkerhetskopia lösenord via itunes gäller det att komma ihåg lösenordet eller alternativt återskapa via icloud. Publiceringsdatum, prova igen efter varje steg, mer hjälp. I det här fallet prövar du följande. Wed Aug 01 04, telefonbok osv försvinner, fri Dec. Du kommer inte kunna använda tidigare krypterade säkerhetskopior men du kan säkerhetskopiera nuvarande data med iTunes och ställa in ett nytt lösenord för säkerhetskopior. Säkerhetskopiera automatiskt med iCloudsäkerhetskopia, om du får ett meddelande om att säkerhetskopian är skadad eller inkompatibel. Sen var det bara att göra en ny säkerhetskopia i itunes utan kodkryptering eller med och välja ett nytt lösenord.

Itunes återskapa säkerhetskopia lösenord, Ica maxi jacka

Det tar även bort dina lösenord på krypterade säkerhetskopior.Om du skapar ett nytt Apple ID så förlorar du kopplingen till dina applikationer och ditt köpta mediainnehåll då detta är kopplat till Apple ID och det inte går att flytta över inköp från ett Apple ID till ett annat.Har äntligen funnit svaret och lösningen!

  • Эрнарий
  • 18 Jun 2018, 15:57
  • 371