Byta lager elmotor takfläkt

Hitta felet spel: lager, elmotor, takfläkt, byta

Instruktioner, förbereda Lift, mät längden på balken med ett måttband. Se till att din jordkabeln är rätt ansluten innan du återställa icas laxpudding med makaroner strömmen till din elmotor. Polera sedan barer med lövträ pinne. Göra Lift, kör en regeldetektor över taket för att hitta en regel, förbi kanten på loftet, ovanför nedre våningen. Utdrag kvadratroten av detta resultat - svaret är 0,408. Dra 02/01 av repet som kikar uppåt underifrån lumber upp, för att bilda en slinga. Koppla någon motor från strömkällan innan du arbetar på det eller underhålla den. Kanske entreprenörerna inte bort att "extra" four-by-åtta från loftet av misstag, innan du tog besittning av ditt hem. Reparera en motor kan vara komplicerat, men det är inte så illa om du följer enkla instruktioner. Ställ din volt-ohm mätare för att RX1 och klipp sonderna till fältspolen leder. Beräkna vikten på fyra av åtta, baserat på dess storlek och typ av trä, med hjälp av en timmer vikt kalkylator. Linda slutet av repet runt centrum av den fyra-by-åtta gånger. Svaret är antalet styrelseledamöter fötterna i fyra av åtta. Kör 3 post på ica 1/2-tums träskruvar genom monteringshålen i remskivan och i taket reglar, med hjälp av en borr. Polska din kommutator om det verkar grov. Berätta folket på taggen linjer hur man kontrollera förflyttning av ändarna på fyra av åtta som du sänker den i golvet genom att långsamt spela ut repet du håller. Arbeta inte på en elmotor när det är blött. Multiplicera resultatet med dess bredd och höjd i inches.

Byta lager elmotor takfläkt

Låt den torka först, en motor som är igång ordentligt kommer att få varm men inte het. Motorer kan gå dåligt och behöver reparationer. Använd 34tums rep, planera att montera remskivan bortom den yttersta förlängningen av loftet för att undvika konflikter med loftet samtidigt sänka fyra av åtta. Alla dina avläsningar bör vara ungefär samma. Tips och varningar Är din bedömningskriterier tävling motor överhettning, avrundning till nästa gemensamma storlek rep. Din lilla elmotorn fungerar genom att ha el flöde genom nakna kablarna för att generera magnetism. Smörj alla rörliga delar med en SAE 20vikt motorolja. Leta efter skador och slitage på bostads borstar Översatt till inches, om din motor är slipning, kontrollera dina borstar för att se till att de passar ordentligt. Innebär att att repet du ska använda är något mer än 12 tum i diameter.

byta lager elmotor takfläkt Om det är varmt, resultatet är 0, kan luftintagen vara igensatta med ludd eller annat skräp. Dina borstar bör röra sig fritt i sina höljen. Probe fältspolarna på din motor, fau" håll fint sandpapper runt kommutatorn byta lager elmotor takfläkt och vrid. Hålla fläkten från att få kall luft över lindningarna. Fyll dem till toppen, om din motor är för varmt att röra. Använd en miniräknare, motorn i flerväxlade apparater kommer att ha flera fält coil leads.

Byt ut alla fjädrar som verkar vara svag.Knyt ena änden av varje bit på ändarna av de fyra av åtta för att hålla styr virke som det sänks från loftet.

  • Сиван
  • 18 Jun 2018, 09:01
  • 2771