Bästa spel 4k monitor

Citron spel cartoon network: monitor, spel, bästa

uppdateringsfrekvenser. Vi tog därför in tre modeller i varje kategori. Och då är det ju ingen poäng att sitta med en gammal och långsam skärm. Den första, TN (Twisted Nematic är det billigaste varianten. Den har dessutom många bra funktioner. Och dessutom ha plats för alla övriga fönster och verktygspaneler. 1 av 6, under Computex-mässan visar Asus nämligen upp det man menar är världens första 4K-skärm på 27 tum med 144 hertz uppdateringsfrekvens, via Displayport.3. Om man ofta hoppar mellan mejlen, webben och ett ordbehandlings-program så är det väldigt skönt att kunna se dem samtidigt. Över hälften av skärmarna som säljs är i denna storlek. Vill man titta på detaljer ica i 100 procents skala så ser man mycket mer av bilden och slipper flytta runt lika mycket. Benq PD2700Q och Philips BDM3270QP2 kom på delad andraplats med 8 poäng vardera. Och där både testresultat och användarupplevelser är viktiga. I alla fall på pappret.

Dessutom har man inte kompromissat med paneltypen. S hemsida, excellent, byggkvalitet och extrafunktioner, tyvärr fungerar inte de två teknikerna med varandra. Förutom rent subjektiva upplevelser om skärmarnas bästa spel 4k monitor bildkvalitet har vi bedömt dem efter pris. Ska du förstås också läsa våra tester av datorhögtalare för att få veta hur du får bästa möjliga ljud i din anläggning. I den andra änden har vi 4Kskärmarna som börjar bli allt vanligare Överlag lovar de också hög kvalitet. Några av skärmarna är helt nya. Betyget blir 4 av 5 och omdömet" En skärm med 2560 x 1440 bildpunkter ger 78 procent fler pixlar än bästa spel 4k monitor en med 1920 x 1080 bildpunkter. Och när du har den bästa skärmen.

Letar du efter en skärm för högupplöst video, film, gaming - då bör du kolla in de här hd-skärmarna från 27 tum.Asus ROG Swift PG279Q är den bästa gaming- monitor du kan köpa just.Utan att vara lika krävande som en 4K -panel, vilket betyder att spel.

Bäst vinna i test blev Philips 241P6vpjkeb som fick. I det här testet har vi valt ut sex riktigt lovande skärmar i 27 och 32tumsstorlek. Spelen kördes på potenta spelmaskiner, utrustade med de senaste grafikkorten från Nvidia och AMD.

  • jchoopz
  • 23 Jun 2018, 14:13
  • 2042