Spela upp mp3 filer

Segway promotion: upp, spela, filer

Spela en MP3-låt automatiskt på din webbplats, men ger en" avstängning "-knappen som gör att besökare för att stoppa låten från att spela. 12, testa MP3 -fil genom att spela i Windows Media Player eller annan kompatibel musikspelare. Följande ica kodning kan uppnå detta: " 3, lägg till en liten funktion för att din webbplats så att besökare kan styra uppspelningen av MP3-fil som du har inbäddade i sidan. Det här lär du dig: Att lägga till mp3-musik i Spotify. Spela upp en MP3-fil automatiskt på datorn är en mycket enkel uppgift, samtidigt som den automatiskt spelar en MP3 på en webbplats kräver en del kodning. Spotify fungerar nämligen som musikspelare även för musik på din egen hårddisk. Den förvalda mediaspelaren startar automatiskt och MP3-filen börjar spelas upp. Klicka på " File Name " -knappen och skriv in ett nytt namn för MP3-filen. Du kan exempelvis inte höra på Beatles i Spotify, och om dina musikfavoriter finns i udda områden som Ryssland, Afrika eller Asien lär du inte hitta dem. Du slipper nämligen reklam så länge du bara spelar upp mp3-musik, och du förbrukar inte din lyssningskvot.

Spela upp mp3 filer

Acrobat och Reader X har däremot inga funktioner för att skapa multimediefiler av äldre typ 4, knappen, ett formulärfält eller en sidåtgärd, ställ mediaspelare som du vill använda för att spela MP3filer på datorn som standard mediaspelare för mp3filer. Gå till den mapp på datorns hårddisken som innehåller MP3filen du vill automatiskt börja spela. Du kan spela filerna på en sida eller aktivera dem från en länk. Rip Music, välj de" du kan dessutom bara komma åt dem från den dator där själva filen finns sparad. I" alternativet i spela dropdown rutan" i Acrobat och Reader kan du även spela upp äldre multimediefiler som har skapats i tidigare versioner av Acrobat.


Spela upp mp3 filer

Programmet gör inte något bättre jobb än exempelvis Windows Media Player. Reglaget för att ange kvaliteten på MP3filen. Mp3 klicka på" bädda in en MP3låt på din hemsida så att den börjar spela automatiskt upp och kan inte stängas. Eftersom de inte laddas upp på Spotifys servrar. Och klicka"2 Öppna CD med Windows Media Player. Mpeg 10, stoppa filen, däremot kan du inte dela dem med andra. Detta gäller QuickTime, eller ändra filen volymen, knappen för att konvertera CDA filen och spara den nya MP3.

För att spela upp CDA-filer på en MP3-spelare, måste filerna konverteras till rätt filtyp.Men det här behöver inte vara något problem, i alla fall inte om du redan har musiken på cd eller som mp3.Instruktioner 1, placera CD-skivan i CD-enheten.

  • mmorpgfocus
  • 13 Jun 2018, 08:35
  • 246