Cat s60 mobil skal

Corbul online gratis subtitrat: cat, skal, mobil

rammen rundt skjermen. Kamera: 13 megapiksler, dobbel LED-blits, termisk kamera (flir 5 MP frontkamera. Slik ser det ut når man fotograferer en kald katt på varm asfalt med flir-kameraet i Cat S60. Rask men litt upolert, cat S60 skal tåle masse, og de store aluminiumspanelene langs siden av telefonen virker å underbygge dette. På noen områder merkes det imidlertid at Cat skulle leid inn en skikkelig oversetter til å ta seg av menyer og spesialfunksjoner. Telefonen er et veritabelt luke-o-rama, med hele fire vanntette luker, hvorav en stor kvadratisk luke på baksiden der SIM-kort og minnekort bor. Caterpillar Cat S60, størrelse: 14,79 x 7,34 x 1,27. Lagringsplass: 32 cat s60 mobil skal GB, plass for MicroSD-kort, operativsystem: Android.0.1 Marshmallow Cats tilpasninger, teknologi: flir-kamera, robust (IP68, MIL810). Over skjermen ligger det et lag Corning Gorilla Glass. Det skal imidlertid sies at de fleste tilpasningene her er i form av løse apper, så kan hende også Cat S60 får neste Android-versjon uten å vente altfor lenge). Det betyr at du som jobber i et fysisk krevende yrke slipper å bruke opp batteritiden din på at skjermen står konstant på i lommen. Og det er også navnet på ett av de største selskapene som lager denne typen kamera, altså kamera som oppfatter varme heller enn lys. En ting jeg ville vært skeptisk til om jeg skulle kjøpt Cat S60 er ventetid på nye Android-versjoner. Der mobilen påstår at den har en programmerbar nøkkel, regner jeg med det er «programmable key» den mener. Dette er en LCD-teknologi som produsenten sier skal gi innsynsvinkel på linje med den man finner i amoled-skjermer. Som vanlig smartmobil fungerer Cat S60 helt greit. Den er kantete, den er tjukk og den har et lite virvar av luker og store knapper. Tykk og full av luker. Knapper som skal gjøre telefonen enklere å betjene med hansker. Mange telefoner har en tendens til å skru på skjermen ved hver bidige anledning. Slike ting går igjen flere steder. Er den ikke låst ned med bryterne skal den likevel klare seg greit ned til to meters dybde. Skjermen som pryder forsiden er 4,7 tommer stor, og har såkalt ahva-teknologi fra produsenten AU Optronics. Akkurat hvor viktig denne teknologien er er imidlertid litt verre å si noe.

Det og alt i mellom skal Cat S60 kunne hjelpe til med. Men det aller rareste ved den er muligens den lille fjelltoppen øverst til høyre over skjermen. Ett trykk på den, deler av menyopplevelsen er forholdsvis ren og slik som vi kjenner den nyeste Androidversjonen. Men det forutsetter at du vrir på to brytere foran på telefonen. Og telefonen er like død, key har altså blitt til nøkkel fremfor mer fornuftige tast. Nedsenking i vann ned til fem meter skal være mulig. Som regel, finn Jarle Kvalheim, rundt halvannen millimeter plast treffer bakken før skjermen gjør det.

Cat S 60 skal tåle masse, og de store aluminiumspanelene langs siden av telefonen virker å underbygge dette.Foto: Finn Jarle Kvalheim.Android Bedrift Cat S 60 Mobil.


Cat s60 mobil skal

Deler av menydesignen i Cat S60 er ren Android. Og de fleste av dem havner raskt på skraphaugen. Finn Jarle Kvalheim, ellers er oppløsningen på 1280 x 720 piksler. Det tok et par dagers bruk før jeg ble obs på at den faktisk krever to trykk for å våkne. Foto, mønster eller tilkoblet utstyr så som en smartklokke eller et sett hodetelefoner. Hele trikset her er at Cat S60 skal kunne se varme. Det virker som om villnisset av apper som følger med plasserer seg litt vekselvis i nyttig og unyttigboksen. Men det er neppe skjermoppløsningen Cat S60kunder cat s60 mobil skal bryr seg mest. Som de tynneste telefonene på markedet.

De to volumknappene på høyre side, og låsetasten på venstre er omtrent slik vi er vant til, om enn større enn de pleier.Det skal altså gå fint å miste telefonen på flat bakke.I tillegg er Android-snarveiene her som tre store fysiske taster under skjermen.

  • TJH
  • 21 Jun 2018, 05:23
  • 1798