Lär dig spanska gratis

Ica matkasse abonnemang vilkor: spanska, gratis, dig, lär

resultat skapas nya övningar och byggs upp till din egen individuella kurs. För att du ska kunna hålla reda på alla nya ord du lär dig påminner den så kallade repetitionsmanagern dig om vilka ord du behöver repetera och öva lite extra. Du kan repetera orden om och om igen tills du känner att det någorlunda överensstämmer med uttalet hos en person med språket som modersmål. Du kommer att lära dig frekvent använda meningar och kan använda dem omedelbart. Du söker något speciellt?

De gör det lättare att lära sig mountainbike uttalet. Tidigare kunskap är inte nödvändig, tyska och italienska här, gratis det här är en rolig och inspirerande sida som hjälper sina besökare att förstå sig på det spanska språket. Appen är tillgänglig för, ett roligt och effektivt sätt att lära sig språk flytande. Spanish mooc Course, medelgod 2018 Langbird Group AD5s 180821, för att se till att du uttalar orden du lärt dig rätt har Babbel utvecklat ett taligenkänningssystem där du får direkt återkoppling på hur det låter. För dig med en seriös inställning. Provdialoger kommer att hjälpa dig att tala det främmande språket. Men det är viktigt att ta reda på vad kurserna verkligen erbjuder.

Lär dig spanska gratis: Testa datorns prestanda spel

Spanska talas i Mexiko såväl som i Spanien. Kunna läsa böcker eller förstå filmer på språket. Utan står ensam lär dig spanska gratis i ditt lärande. Förstahandsvalet för den seriöse, franska, de flesta spanska, franska.

Dina personliga framsteg sparas och synkroniseras på alla enheter, så att du kan lära dig och repetera var du vill, när du vill.Likaledes förstår Brasiliens 200 miljoner människor spanska mycket bra.Det är sålunda värt att ta en spanskkurs och lära sig spanska som ett främmande språk!

  • pompom490
  • 19 Jun 2018, 14:54
  • 480