Lvl-balk lager

Webhallen visa i lager: lager, lvl-balk

vara mer än 100 nöjd! Få alla fördelar från trä och all styrka från kompositmaterial. Korslimmad faner reducerar fuktbaserade variationer över skivans bredd betydligt. Hämtad från " ". Då limrester och liknande ofta är synliga används LVL främst dolt bakom innertak eller paneler samt under golv. LVL (Laminated veneer Lumber) är en förädlad balk, uppbyggd av hållfasthetssorterad, skiktlimmade fanér i 3 mm tjocklek. Kerto LVL Q-panel är korslimmat Kerto. Detta ger LVL helt andra hållfasthets- och krympningsegenskaper än plywood. En annan fördel är att limträ klarar aggressiva miljöer och bränder bättre än många andra material. Kerto LVL S-beam levereras normalt som raka balkar men kan även specialkapas och formas efter behov. Personal kunnig inom Limträ, hantverkare kunnig inom Limträ. Vi dimensionerar och exaktkapar limträet efter dina önskemål. I specialtillämpningar kan den pucken även fungera som en lättare bärande balk och pelare. Den får sin höga hållfasthet från det homogena limmade materialet. Det vanligaste är att LVL används till balkar eller stag då drag- och tryckhållfastheten är störst i fiberriktningen. Densitet: ca 500 kg/m3, toleranser: Tjocklek: 5, höjd 300 mm 2,0 mm, höjd 301-600 mm 3,0. Klicka på underrubrikerna i menyn här till höger. Längd: 0 mm 5 mm, limning: WBP, fenolharts Övrigt: För brandteknisk klassning av LVL R gäller att förkolning sker med 0,6 mm/minut, dvs samma som på limträ. Kerto LVL S-beam ger möjlighet till långa spann. Med Kerto LVL T-stud är det lätt att konstruera höga väggar som håller sig raka. Privatpersoner hänvisas till närmaste bygghandel. Wiwood LVL kan både ytbehandlas och impregneras. Från Wikipedia, hoppa till navigering, hoppa till sök, fanerlaminatträ eller. Moms, vi jobbar på att lägga upp hela vårt lagerförda sortiment, just nu ca 5000 av 15000 artiklar på webben. Det gör att den passar perfekt för lastbärande och icke lastbärande konstruktioner i ytter- och innerväggar. Kerto LVL S-beam har utmärkta tekniska prestanda och är enkel att hantera.

Ica maxi hindby Lvl-balk lager

NP Nilsson tar hand om helheten vilket betyder att vi levererar ratings en affär du kan känna dig trygg med. Kerto LVL Tstud för formband, med våra justintimeleveranser ser vi till att du får ditt limträ när du behöver det. Powered by, kerto LVL är tillverkad av 3 mm tjocka svarvade faner dator som limmas ihop för att skapa en sammanhållen skiva. Limträ och LVL för styrka och form. Alla fanér och fibrer är orienterade i balkens längdriktning. Vårt limträ är CEmärkt och består av FSCpefcklassificerad råvara vilket garanterar ett hållbart skogsbruk. Kerto LVL är otroligt stark och dimensionsstabil och det finns ingen risk för vridning eller böjning. Kerto LVL Qpanel kan användas i KertoRipaelement som skapar högkvalitativa vägg och takkonstruktioner. Kerto LVL Tstud liknar Kerto LVL Sbeam men är tillverkad av lättare faner. Balken används främst för bärande konstruktioner till väggar och tak.

Bärande balk i träkonstruktioner, exempelvis i bjälklag, takbalkar, avväxlingar, bärlinor eller del av takstolar etc.Kvalitet Typgodkänd fanerträbalk som tillverkas.För snabb handläggning.


Moelvens limträ produceras av närodlad råvara från utvalda upptagningsområden som garanterar högsta kvalitet. Det innebär att en femtedel av skikten limmas korsvis. En av de utmärkande egenskaperna med Kerto LVL Sbeam är att fibrerna löper längs balken i alla lager. Nr 18403, läs mer på engelska, det går att göra hål i väggarna för hvacutrustning utan att den lastbärande kapaciteten minskas avsevärt. Med 110 proteinbolaget års brancherfarenhet drar du nytta av vår kunskap.

De grundläggande egenskaperna är styrka, dimensionell precision och stabilitet.L-panel är en korslimmad skiva med cirka 20 faner i tvärgående riktning.I motsats till den mer vanliga plywood-skivan läggs fanérskivorna vid tillverkning av LVL med fibrerna i samma riktning.

  • JustAskJulie
  • 22 Jun 2018, 19:50
  • 504