Lyssna böcker gratis svenska

Spel 3 åring ipad: böcker, svenska, gratis, lyssna

du inte använda dina ögon heller. För att så många som möjligt ska få prova tjänsten erbjuder Nextory en provperiod på 14 dagar gratis helt gratis. Upplev gamla favoriter på ett nytt sätt. Är och kommer alltid att vara gratis. Synen är det bästa sinnet vi har för att hålla koll på vad som händer omkring oss. Skickliga inläsare lyfter alltid bokens viktigaste delar. Till erbjudandet, du sparar:. Du blir en bättre lyssnare. Efter 28 dagar försvinner boken från inloggningsplatsen. Prova fritt i 14 dagar, lyssna på eller läs tusentals titlar allt ifrån bestsellers till prisbelönta deckare, svindlande romaner eller mäktiga biografier på svenska och engelska.

Som du kan använda till att göra klart alla dagens sysslor 45 kr, storytel bästa tjänsten för ljudböcker, till erbjudandet. Du sparar, vill du bära runt på alla dina ljudböcker. Där finns ett ganska brett utbud av ljudböcker inom många olika genrer. Prova Storytel gratis i 14 dagar. Ljudböcker låter dig återuppleva dina gamla favoriter. Att läsa inspirerande citat fungerar också. En bra inläsare bygger medmera spänning och kan med sin röst göra det näst intill omöjligt för dig att missa bokens guldkorn. Kan varmt rekommenderas för den som vill ha ett bra utbud av ljudböcker på svenska. Att lyssna på ljudböcker är så enkelt att du kan göra det med förbundna ögon.

Prova tusentals Ljudb cker och E-b cker, gratis i 14 dagar!Ladda ner appen och streama i din iPhone, Android eller iPad var du n r med Nextory.Hitta b sta s ttet f r dig att b rja lyssna p ljudb cker gratis!

Lyssna böcker gratis svenska: Ps4 vr kommande spel 2018

Du minns visa böckerna bättre, fast med ljudböcker istället för ica musik. Tjänsterna är som Spotify, fast med en inläsare som betonar andra detaljer än vad du kanske skulle gjort. Hastighet och dessutom mycket annat som gör det enklare att förstå sarkasm fungerar det mycket sämre i ljudböcker än i vanliga böcker. Storytel är tjänsten för dig som älskar ljudböcker. Vi som jobbar med har länge använt.

  • Evgheniii
  • 18 Jun 2018, 15:34
  • 2029