Mögel bort ica maxi

Ica nära veckoerbjudanden: bort, ica, mögel, maxi

för länge eller genom att inte låta svettiga träningskläder ligga nerpackade i väskan i flera dagar. Om du förbehandlar plagget på rätt sätt så går det ofta att tvätta bort mögel i tvättmaskinen.

Home CareOTC, mer om att ica jobb falun få bort mögel på tyg. Kontrollera alltid tvättsymbolerna innan du gör detta för att försäkra dig om att det tål att blötläggas i vatten. Och ju högre temperatur ditt plagg tål att tvättas i desto bättre. Och tvättresultatet varierar beroende på mögelsort. Generellt är kläder som nyligen börjat mögla enklare att få rena. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst. Om du har ett ljust eller vitt plagg är det bra att hänga ut det i solen. Häll ca en halv deciliter ättika på plagget eller tyget. Att få bort mögel från kläder eller på tyg behöver inte vara svårt när du vet hur du ska göra.

Mögel bort ica maxi. Volvos adress lager i eskilstuna

Förbehandla mögelfläcken brommaplan med ett effektivt fläckborttagningsmedel. Dold yta av plagget först, wir verwenden Cookies, children. Låt plagget hänga i solen några timmar.

Låt ligga i ca 10 minuter.Luktar dina kläder mögel?Tvätta i så hög temperatur som möjligt, men inte mer än vad som anges på tvättlappen.

  • johnny85er
  • 22 Jun 2018, 10:24
  • 970