Hur spelar man escapist

Bonus ecster: man, escapist, hur, spelar

först. Ny fängelsespäckad trailer från The Escapists. Skrivet av, jonas Mäki den kl 10:46. Det första fängelset är en lågriskanstalt med trevliga fångvaktare. Under den första morgonuppställningen får jag träffa mina kamrater och plågoandar i detta nya hem. The Escapists 2 tar oss ut i rymden. Jag hoppar skickligt åt sidan när någon vill slå mig i ansiktet. Anomaly, ett gigantiskt fängelse som svävar ute i rymden. Jag hittar en fil, några rep och toapapper. Kul att ni gillar den rena luften jag är inne och länsar celler! Vill jag arbeta ostört under natten behöver jag dessutom tillverka en sovdocka att lägga i sängen samt hänga lakan framför gallrena på min cell. Please feel free to contribute by creating new articles or expanding existing ones. Nu är uppföljaren här och det är bättre. The Escapists har ingen riktig berättelse, min karaktär vaknar efter en kort grundkurs i utbrytarfärdighet upp, och bestämmer sig för att fly. The comprehensive, the Escapists wiki reference written and maintained by the players. Planera det ultimata rymningsförsöket och använd alla ess du har i rockärmen för att överlista vakterna, äventyra säkerheten och sopa igen spåren efter dig när The Escapists 2 kommer till PlayStation. När jag smakar på ordet så handlar det istället om saker som att aldrig, aldrig tappa tvålen i duschen eller den klaustrofobiska känslan av att inte någonsin komma utanför fängelsets väggar. Jag genomlider första dagen som inkluderar slagsmål under frukosten, arbete i tvättstugan, träning på gymmet, slagsmål under middagen och till slut uppställning inför nattsömn. I dessa fall räcker det. Hela tiden utmanas jag av nya hinder som ställs i min flyktväg. För att komma upp i systemet behöver jag dock ett verktyg så att jag kan ta bort ventilationsgallret. Detta enmansprojekt från designern Chris Davis ger mig visserligen möjligheten att rymma från fängelset, men oj vad kul jag har när jag planerar min flykt. . Helt plötsligt slår det mig att spelet kanske inte är så orättvist trots allt, kanske är det bara fantastiskt djupt och genomtänkt? Skrivet av, jonas Mäki den kl 15:18.

Hur spelar man escapist: Vinnare teija bonnelid

Några av dem vill slita av mitt huvud från första början medan andra verkar hdmi kabel till apple tv vilja hjälpa mig genom att sälja nyttiga föremål. Efter morgonuppställningen rusar jag runt i mina nyfunna kompisars celler och letar efter verktyg som kan hjälpa mig att fly. Karaokekvällar och en bubbelpool under uppbyggnad. Gamereactor Live, papier maché är viktigt men inte lika viktigt som rejält framträdande biceps. Det här är ett sällsynt bra spel som jag verkligen kan rekommendera varmt. Nästa dag känner jag mig helt tokig. Vilket bland annat inkluderar en ny typ av fängelser som rör på sig.

Om man ska tro på The Escapists 2 verkar det inte speciellt rolig t att hamna.Tre olika tillvägagångssätt och ger få ledtrådar om hur du ska ta dig till.Mig till vansinne är den avsedda anledningen att spela The Escapists.

Efter att ha försökt rymma ett tiotal gånger vet jag ungefär vad som behövs för att övervinna alla hinder. Mouldy Toof Studios fick en riktig praktsuccé med sitt underhållande The Escapists sett till både fans. Fritiden pimiento de padron ica pris minskar och fängelserna utrustas ica maxi partille jobb med ny säkerhetsteknologi som gör det svårare att bära med sig kontraband.

Jag måste hålla koll på precis allt i spelet; om jag inte tränar ordentligt förlorar jag kraft, hjälper jag inte mina kompisar förlorar de förtroende och om jag slarvar med att dölja mina spår hamnar jag obönhörligen i isoleringscellen igen. .Om du tycker att det verkar alldeles för svårt att rymma på egen hand kan du gå ihop med några vänner online eller i soffan och göra ett kollektivt rymningsförsök.The Escapists är ett fantastiskt spel med ett enormt djup givetvis lyckas jag inte fly som jag tror utan blir tillfångatagen och satt i ett nytt fängelse som är svårare att fly ifrån.

  • Абамуслим
  • 12 Jun 2018, 19:49
  • 522