På egna ben tävling

Ica dalaberguddevalla: egna, tävling, ben

Snabb fakta om På egna ben. På egna ben pågår under höstveckorna 3741. Vi hade flyt att klassen fick vara sänder frisk. 3:e plats 6B Bosgårdskolan, klassen blev vinnare av biobiljetter. Utmaningen är uppbyggd som en spännande poängjakt där klassen engageras i att tävla om fina priser. . Genom att cykla, gå eller åka buss till skolan, istället för att bli skjutsade till skolan med bil, samlar hela klassen poäng under några månader. Vad har ni gjort för att samla så mycket poäng?

Säger hon, under de veckor som tävlingen pågick lottade vi ut en låda med rastleksaker till en av wwwhemmetsse de klasser där 80 procent av eleverna hade gått. Under de veckor som På egna ben pågår samlar eleverna samtidigt på sig mängder av värdefull kunskap genom övningar om miljö. Cyklat eller åkt skolbuss till och från skolan ica den aktuella veckan. Cykla och åka kollektivt till och från skolan. Eleverna samlar poäng genom att. Många, nästan alla har bidragit med maxpoäng och det har varit en grej att göra tillsammans. Det är klassens pedagog som anmäler klassen och rapporterar in den samlade poängen på veckobasis.


På egna ben tävling. How have more hbo nordic or netflix

2, vi var ute och delade ut priser och klassen var så klart på egna ben tävling jätteglada. Klass 67 A på Kungsladugårdsskolan och trean 6 A på Trollängsskolan i Askim. Vecka för vecka, syskon och kompisar kan också samla poäng åt klassen. Ankarskolan Montessoriskolan Lära för livet 1875 9 4A Trönninge skola Trönninge skola.

Tillsammans har alla klasser som deltagit gått, cyklat och åkt buss eller spårvagn nästan 1,6 varv runt jorden och sparat 10,8 ton koldioxid.Vinnare av etappriset, etapp 1: 4 Trönningeskolan.För det vann de pris och en dag med klassen på Liseberg.

  • kiwi1342
  • 06 Jun 2018, 05:35
  • 1533