Lg blu ray spelare hemmabio

Paradise island spel: ray, hemmabio, spelare, blu

Picture Settings har många avancerade justeringsmöjligheter, dem återkommer vi till. Det går att justera både skärpa, brusreducering och färgbalans i flera steg. Trots detta har vi inte lyckats hitta några nämnvärda skillnader i bildkvalitet. Jämfört med en riktig hemmabio är ljudet nedskalat, och i förhållande till den största Yamaha-limpan är det en hel del svagare. Subbasen och avspelningsenheten synkroniseras automatiskt och utan problem. Särskilt scenen i The Revenant där Leonardo DiCaprio hamnar i ett olyckligt möte med en björn känns kusligt realistisk och tämligen grotesk.

HLB54S har inbyggd Blurayspelare som sprutar in högupplöst video direkt in i TVskärmen. Designen är konservativ 1utgång och stereoDAC med påkostad analogdel som många inte kommer att använda. Inklusive spelare smartmenyn spelare Network Service, dessutom har den renodlade analoga stereoutgångar.

Blu - ray - spelare.Hos Elgiganten hittar du allt du behöver till förstklassig hemmabio!Stor soundbar, stort ljud.


Displayen och fjärrkontrollen ser i stort sett ut som gratis de brukar. Och med en briljant föregångare som dmpbd700 hade vi av naturliga skäl höga förväntningar på årets nykomling. Med tydliga knappar och belysning som underlättar i biomörkret.

Prestanda, blu-ray-spelaren laddar snabbt och ger en knivskarp bild med BD-skivor.Musik i stereo är inte det främsta användningsområdet.

  • animefreak130
  • 05 Jun 2018, 02:48
  • 1345