Ljudböcker på nätet gratis

Editor de som online gratis: ljudböcker, nätet, gratis

surfplatta. Det absolut bästa tipset för svensk litteratur på ljudbok är faktiskt: Biblioteket! Du behöver också en internetuppkoppling (så kallade strömmande) för att kunna lyssna. Det enda som behövs är ett lånekort på biblioteket och en dator med internetuppkoppling så får du tillgång till omkring 400 titlar helt gratis. Ljudböcker gratis, open culture 500 ljudböcker som är gratis nedladdningsbara i mp3-format. Ljudböcker online i fokus har verkligen denna sajt, som "äger" den största samlingen med gratis ljudböcker på nätet. Lyssna på obegränsat antal böcker för 169 kr/mån. Har man inte lyssnat färdigt så kan man låna om den. Har man inga problem med detta så kan de sajter vi tipsar om duga väl. Trollbunden av Margit Sandemo (Sagan om Isfolket). Hittar du inte ditt närmaste bibliotek där rekommenderar vi att du kontaktar dem för mer information. Fakta, de tio mest utlånade ljudböckerna 1 Kinesen av Henning Mankell 2 Katedralen vid havet av Ildefonso Falcones 3 De obarmhärtiga av Willy Josefsson 4 Blot av Håkan Östlundh 5 Mig from äger ingen av Åsa Linderborg 6 Självkänsla på djupet av Marta Cullberg Weston. Ladda ner ljudböcker gratis! Efter avslutad provperiod (14 dagar!

Ljudböcker på nätet gratis

Jan Guillou och Liza Marklund helt gratis. Dessa kommer vi att lista här samt att du ljudböcker på nätet gratis kommer att hitta de populäraste sajterna längst ner här på startsidan. Här hittar du mängder av eböcker gratis. Idag finns nyhetenfemte boken i Milleniumserien" Det året gjordes 36000 lån året därpå hade antalet lån ökat till 56000. Nu kan du lyssna på storsäljarna från Henning Mankell. Av David Lagercrantz tillgänglig som ljudbok hos Storytel. Google Play vid lyssning i Smartphone eller surfplatta.

Spelas ofta i etern Ljudböcker på nätet gratis

Om du inte har hunnit lyssna klart på boken kan du låna den igen. Gör ditt bibliotek inte det går det bra att skaffa ett lånekort på ett bibliotek i en annan kommun. De tapeter allra flesta av landets kommunbibliotek tillhandahåller ljudböcker på nätet. Lyssna på en ljudbok i din mobiltelefon.

  • Арпад-роберт
  • 05 Jun 2018, 06:41
  • 1759