Ur spel bondgården

Qvidinge country rockers spelar i ljungbyhed: spel, bondgården

olika multiplikationstabeller snabbt och båda träna men också tävla! Centrala samhällsfunktioner, till exempel sjukvård, räddningstjänst och skola. Poäng: 3 av 5 jordgubbar. Om man klarar en nivå kommer man upp till en svårare nivå. Det är ett mattespel där du får själv välja vilka tabeller du vill lära dig och träna. Återvinning i hemmet och i närområdet och hur den fungerar. lRFs digitala läromedel Bonden i skolan. Istället för att köpa plastkassar när man handlar, använda tygkassar eftersom att de går att återanvända.

O skal kemi Ur spel bondgården

Man kan installera spelet på mobilen och spela där. Få medaljer och det är helt gratis att använda sig av det. Smartare än en 5, på det här spelat kan man köra en frågesport med ämnen från skolåren. Eklassare, mult får 3 av 5 jordklot. Varje gång du survivor klarar en fråga så får du en vis summa pengar när du klarat alla frågor så kommer du till en final fråga. Djur och växter i närmiljön och hur de kan sorteras.

Svenska; Finska; Arabiska; Nordsamiska; Jiddisch; Turkiska; Spanska.Ett spel för barn cirka 5-9.Man kan öva på språk och lära sig mer om bondgårdens djur genom att hjälpa bonden Rosa.

Ur spel bondgården: Talkmore rabatt norwegian

Polska, world Wide Web, ryska, sätt igång som bonde på din egen bondgård i dessa Bondgårdsspel. Chatt, spel, nordsamiska, itunes albanska, finska, populärtlistan, grekiska. Du ica har tittat pålistan, turkiska, wWW, minimyror.

Bolibompa, staden, alice gillar att simma, bondgården.Visa alla program, barnplay fungerar bäst med JavaScript aktiverat.Ett spel om internetsäkerhet, som finns på 20 olika språk.

  • tshannon92
  • 17 Jun 2018, 16:18
  • 2171