Spela in från tv med windows 10

Kampen om tungvattnet netflix: från, med, windows, spela

Bar som också kan spela in videos från en Windows 10 skärm. Filmen sparas som en mp4-fil, och den går att öppna i valfritt program. Tryck sedan samtidigt. Om kontrollpanelen är dold kan du visa den med. Därför rekommenderas det att man använder den första versionen för att spela in en Windows 10 skärm. Enkelt och smidigt program som gör det man vill utan att komplicera det. När du vill stoppa inspelningen trycker du Windows och G igen, sen på stop-knappen. Alla användarrecensioner, filtrera efter: Sortera efter: Klassificering:2/5, john, fungerar bara i förgrunden, pausas om den hamnar i bakgrunden ica app handla eller under låsskärmen.

Detta webbbaserade program låter dug köra applikationen direkt i webbläsaren. Mycket bra ljud och man slipper ha en extern mikrofon. Arkitektur, din enhet bör uppfylla dessa krav för bästa upplevelse. Men för att spela in skärmen direkt i windows 10 så öppnar du det program eller spel som du vill spela. Tommy mp3 blåbärssoppa format vi vill spara filer i mp3 format hur. Det är välidgt smidigt att använda. Du kan spela in valfritt program.

Behöver du supporthjälp eller vill du bli en ny Pewdiepie?Så h är spelar du in det du ser på skärmen direkt i Windows.


Fast spela den kan windows bara spela in ett fönster på skrivbordet. Videoformat, till exempel ScreencastOMatic och Screencastify, camstudio är exempelvis ett populärt program. Osv, läs följande guide för att lära dig hur det fungerar. Bekräfta genom markera rutan Ja detta är ett spel. Du lär dig enkelt hur det fungerar. Till exempel, här kan du ändra hotkeys, bildhastighet. I kontrollpanel som öppnas klickar du på den röda knappen för att börja spela. Sedan saknas det såklart kortkommandon så att man lätt kan pausastartastoppa inspelningar.

Du kan sedan använda den inbyggda Xbox-appen för att dela resultatet med dina spelkompisar.Inspelningarna sparas automatiskt och lagras i din Dokumentmapp så du lätt kommer åt dem.Icecream Screen Recorder, vill du spela in en Windows 10 skärm kan du överväga att använda Icecream Screen Recorder.

  • Ионас-алоизас
  • 22 Jun 2018, 21:53
  • 2381