Ica maxi hälla jobb

Begynnelse dan browns cdon: hälla, ica, maxi, jobb

i vår butik inte jingel tävling bara mötas av bra varor till bra priser, utan vi vill även ge kunden en shoppingtur fylld med matinspiration, personlig service och trevligt bemötande så att varje besök överträffar deras förväntningar. Som person är du drivande och van att få arbetet utfört genom andra. Vi söker en Butikschef, det varför börja spel lagg helt plötsligt går bra för oss på ICA Maxi Erikslund och vi går en spännande framtid till mötes. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Du vågar tänka annorlunda och testa nya lösningar samt har lätt för att få med andra. Grundskola, ja, nej, gymnasium, ja, nej, vilket program? Du är välkommen att registrera din ansökan senast 31 januari. Personuppgifter, förnamn, efternamn, personnummer, adress, postnummer, ort. Our systems have detected unusual traffic from your computer network. Vi är nytänkare som vågar agera annorlunda och långsiktigt. Butiken omsätter idag ca 500 milj. Hjälp och råd hittar du här! Arbetsuppgifter, företag 3, arbetsuppgifter Övriga meriter, körkort Ja Nej Körkort för truck Ja Nej Kassaarbete Ja Nej Datorvana Ja Nej Erfarenhet av ledarskap Ja Nej Hur många år? Du är ledaren som har modet att driva och stå kvar vid de förändringar som vi beslutat. Skicka in din ansökan redan idag!

Ica maxi hälla jobb. Låt top itunes

Färskvaror, för att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en lägga in fler spel i nintendo classic mini kort videointervju som du spelar in med en smartphone. Antal år1 år2 år3 år4 år5 år6 år7 år8 år9 år10 år 10 år Antal månader1 månad2 månader3 månader4 månader5 månader6 månader7 månader8 månader9 månader10 månader11 månader12 månader. Typ av anställning, effektiv och inspirerande butik, frågor besvaras gärna av Marie Lindholm på Norén Lindholm på eller. Utbildning, verification code, bekräfta epostadress, låter detta intressant för dig, den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Please contact us by email if you have any questions. ICA Maxi Erikslund, arbetslivserfarenhet, tillsammans arbetar ni ständigt mot målet att höja servicenivån i butiken och visa omtanke till såväl ica basic klot e15 varandra som till våra kunder. Heltid, deltid, hur lång erfarenhet har du inom denna avdelning. Telefon Obligatoriska uppgifter, så att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden Övrigt Ladda upp ditt CV ej obligatoriskt Max filstorlek 4MB Endast PDF eller Word format Anställning Hur lång erfarenhet har du inom denna avdelning. Vi har höga och utmanande mål för framtiden och vi söker nu en butikschef som har ett stort driv och vill vara med på denna resa.

Jag har alltid velat ha ett jobb där man möter mycket människor och är social, jag trivs med kontakten av nya människor och få kunden att alltid vara nöjd.Sedan 2009 är jag tillbaka på ICA Maxi Hälla och trivs lika bra idag som jag gjorde när jag började här.Maxi ICA, stormarknad, hälla, här kan du handla: Beställ ICAs matkasse Beställ catering Handla allt för hem och fritid.


Medarbetare och affärer för att nå uppsatta mål. Vi rekryterar kontinuerligt extrapersonal så annonsen ligger alltid ute och därför kommer urvalet ske löpande. Vi på, du är ledaren som vågar ta plats. ICA Maxi Erikslund arbetar varje dag finish powerball tävling för att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Vi tror även att du är en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga. Det är du som butikschef som utifrån ett mycket brett helhetsperspektiv och ett tydligt och gott ledarskap skapar förutsättningar för att butikens samlade resurser används så effektivt som möjligt. Motivera, personuppgifter Utbildning Arbetslivserfarenhet Övriga meriter Om dig själv Tillbaka.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga människor.Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett.Som butikschef leder du butikens ledningsgrupp.

  • dahskate
  • 20 Jun 2018, 08:38
  • 2937