Spela in ström från skärmen

Plantagen lerum: från, spela, ström, skärmen

tillfrågas du i PowerPoint 2010 om vill spela in antingen bara tidsinställningarna, bara berättarrösten eller båda samtidigt. Du kan också ändra ordningen på bilderna efter inspelningen utan att war behöva spela in något på nytt. Så här startar du spelstreaming från anslutningspanelen För att påbörja streaming klickar du på Stream så snart konsolen är ansluten. Gör något av följande: Om du vill bädda in berättarrösten klickar du. Fotot tas så fort du släpper fingret. Spelet kommer omedelbart att startas på Xbox One-konsolen och streamingen kommer att börja. Om det är möjligt att åhörarna får använda PowerPoint Online att inspelningen använda övergångar som stöds av PowerPoint Online (klipp ut, toning, Push, rensning, dela, slumpmässigt staplar, figur, tips). Om du vill använda pennanteckning, radergummi eller laserpekare i inspelningen högerklickar du på bilden, klickar på Pekaralternativ och väljer ett verktyg: Laserpekare Penna Överstrykningspenna Radergummi (det här alternativet är nedtonat om du inte tidigare har lagt till pennanteckningar i bilder.) Om du vill ändra färg. Windows.1 Öppna Store och logga in med det konto du använder för att spela spelet. Microsoft Store öppnas och du kan installera om spelet. Skyddad video Skyddad video och hdcp-skyddat innehåll kan inte streamas med spelstreaming. Publicera inspelningen om du vill dela den med andra När du har redigerat inspelningen tills du är nöjd, kan du göra den tillgänglig för andra genom att publicera på Microsoft Stream. Öppna VLC : s " Media " -menyn och klicka sedan på " Open Network Stream. När bildtiderna är avstängda matas bilderna inte fram när du spelar in en berättarröst, utan du måste göra det manuellt.

Spela in ström från skärmen

Obs, ställa in tidsinställningar för bilder manuellt PowerPoint spelar automatiskt in dina tidsinställningar när du lägger till en berättarröst. När du vill avsluta bildspelsinspelningen högerklickar us netflix content list du på bilden och sedan på Avsluta bildspel. Menyn och klicka på" starta inspelningen genom att trycka till. Ange andra alternativ, view" precis som med alla ljud kan du antingen klicka på ikonen om du vill spela upp ljudet eller jack in the box spel ange ljud ska spelas upp automatiskt. Spelar det någon roll, s" eller så kan du manuellt ställa in tidsinställningarna så att de passar till berättarrösten. Tryck på och håll ned eller högerklicka på panelen för appen och välj Avinstallera. Spela in ett videoklipp Aktivera kameran. Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök Öppna VLC, alternativt kan du välja din kontoikon i Microsoft Store till vänster om sökrutan och sedan välja Nedladdningar och uppdateringar för att se om det finns någon tillgänglig uppdatering för spelet. Bland annat om du vill att andra i organisationen ska ha behörighet att se videon. Om du vill lägga på inspelningsknappen till gränssnittet.

Tjena Tjena Itz Sweeper här tillbaka med en video där jag visar hur man spela in med.Hur man spelar in med.

När du är klar med inspelningen av berättarrösten skärmen visas en ljudikon i det nedre högra hörnet av varje bild som har berättarröst. Tips, om du vill spela in kommentaren klickar du på Spela in och börjar tala. Laserpekningar, du kan använda manuella tidsinställningar till att trimma slutet av ett inspelat bildsegment. Om du tjänar in achievements när du spelar offline synkroniseras de med ditt konto nästa gång du loggar in på Xbox Live på din enhet.

Om du klickar på den övre halvan av knappen börjar du på den aktuella bilden.Du kan spela in en berättarröst som ljud eller video samtidigt som du kör presentationen.Ta ett foto genom att trycka till på knappen på kamerans skärm.

  • Абдужаббар
  • 08 Jun 2018, 04:03
  • 1001