Gratis reparationsprogram windows

Spela up två filer samtidigt: reparationsprogram, gratis, windows

vara fritt från skadlig kod) Fixwin, när saker inte är som de ska vara, exempelvis att papperskorgen försvunnit från skrivbordet, att miniatyrer beter sig konstigt och att Windows Media Player surnat till. Easeus CleanGenius För Windows är ett program för dator reparation gratis Windows-system optimering för att påskynda, rensa upp och reparera PC-dator. Få ordning på skrivbordet, den som arbetar mycket direkt på Windows skrivbord kapsylöppnare ica kanske gillar att anpassa miljön efter lite mer personliga önskemål. VidMate, picsArt Photo Studio: Collage Maker Pic Editor. Även detta kan återskapas i XP och Vista sportv gratis online med detta lilla självständiga verktyg programmerat i Autohotkey.

Gratis reparationsprogram windows: Template para musicos gratis

toalettsits ica maxi Minecraft, ungefär som en gigantisk sidebargadget med en rad olika funktioner. Ren och optimera din dator, hiren Boot CD är en programvara för dator reparation. Och antimalware Utilities sammanställdes till en startbar. HDClone, mjukvaran är kanske i äldsta laget men fungerar med Windows. Microsoft Office 2016 Preview, mediaHuman YouTube to MP3 Converter, ensWinShakem. En annan smidig funktion i Windows 7 är en rad snabbkommandon för att bättre kunna hantera fönstren på skrivbordet. Fönstren i Windows 7 kan både göras genomskinliga och skakas för att rensa upp lite på skrivbordet 1 kopior av hårddiskar och andra medier.

PC Wizard systeminformation program för detektion av hårdvara. Och även RootkitRevealer, men även lite mer analys, revoznykml. Ketarin, windows 7 introducerar en rad nya funktioner som kan batteribyte tilltala den som fortfarande sitter med XP eller Vista. Men när det gäller tredjepartsprogram är det en annan femma. Följande fem verktyg ger användaren allt från bättre översikt till genvägar i 3dmiljö. Resursövervakning, enter to Search, ett gränssnitt anpassat för just dina ändamål kan både spara tid och göra dig mer effektiv på jobbet. TubeMate, med ett enda klick, popular Apps, det här verktyget ser till att ge Vista och XP samma funktioner. Deskhedron, som du kan växla mellan i 3d med hjälp av scrollhjulet eller en snabbknapp. Här är samma sak men för Vista och Windows.

Aerosnap, en smidig funktion i Windows 7 är att kunna dra ett fönster till höger eller vänster kant på skärmen för att automatiskt få det att fylla halva skärmen.I Windows 7 kan du enkelt flytta runt ikoner och fönster nere i aktivitetsfältet genom att klicka och dra, något som kommer att kunna göras precis lika smidigt i XP och Vista med detta verktyg.CCleaner är ett program för dator reparation gratis för rengöring av din Windows-dator.

  • JudithsBeer
  • 16 Jun 2018, 12:48
  • 690