Kan ej spela upp klipp

Netflix im ausland auf deutsch schauen: klipp, spela, kan, upp

minut. Steg 1: Tillåt Flash på webbplatsen. Tillåt bara Flash på webbplatser som du litar. Om du har en fristående trådlös router gör du likadant med den. Dra ur kontakten till modemet. Steg 6: Återställ internetanslutningen Problem med videouppspelning eller spel kan bero på internetanslutningen. När du hittar tillägget som orsakar problemet bauhaus klickar du på Ta bort. Steg 5: Återställ Chrome-inställningarna Öppna Chrome på datorn. Testa följande tips om undänes du inte kan visa eller spela upp videoklipp på datorn: Om du har en dator med Windows 7, Windows Vista, Windows XP eller en tidigare version av Windows, kan du kanske lösa problemet genom att använda en annan webbläsare. Om du vill ta bort allt väljer du tidens början. Om videon eller spelet fungerar testar du nästa tillägg. Om alternativet inte visas har du redan den senaste versionen. Klicka på, innehållsinställningar under Sekretess och säkerhet. När du byter till en ny webbläsare ska du använda den senaste versionen av den. Du kan spela upp video och ljud i läsvyn och i bildspelsvyn om du har Silverlight. Läs mer om hur du återställer Chrome-inställningarna. Om videon eller spelet inte fungerar kan du aktivera tillägg igen och rensa webbinformationen. En video eller ett spel visas aldrig. Om videon eller spelet inte fungerar Öppna Chrome på datorn. Klicka på låset eller informationssymbolen till vänster om webbadressen. Klicka på Uppdatera Google Chrome. Om du har en fristående trådlös router sätter du i kontakten till den också och väntar tills lamporna har slutat blinka.

Kan ej spela upp klipp. Netflix dokumentary on doping

Klicka på Mer uppe växjö till höger Är att den har en inbyggd version av Flash. Du bauhaus måste ha Flash för videofiler som är länkade från en webbplats. Och även lligger i sandlåda, aktivera JavaScript, om man nu måste använda Flash. En video eller ett spel läses inte. Klicka på pilarna till höger om Flash.

Till exempel går det inte att spela upp videor på YouTube utan JavaScript.Ibland kan problem med videouppspelning eller spel bero på Chrome-tillägg.


Kan ej spela upp klipp

Chrome hänger sig eller thomas kraschar när en video eller ett spel läses. Om du har en sådan enhet kan du försöka med att öppna presentationen i skrivbordsversionen for av PowerPoint och spela upp videoklippet där. Det är väldigt få sidor idag.

De här uppspelningsprogrammen kan inte installeras på pekplattor eller andra mobila enheter med pekskärmar.Steg 4: Uppdatera Chrome För vissa videor och spel krävs den senaste versionen av Chrome.Håll webbläsaren uppdaterad, videoklipp från senare tid har troligtvis format som går att spela upp direkt i webbläsaren, förutsatt att den är aktuell och har stöd för funktionen (kallas även för html5).

  • Родослав
  • 04 Jun 2018, 03:53
  • 849