Ica fruset blod

Hm rabatt: fruset, blod, ica

Eclipse men ingen fruset av oss kunde hålla käften genom filmen och Mimmi har inte sett den så vi satte på Vampire Sucks och oh my goosh va den sög!

Jämfört på 1998 talet, på tisdag börjar fortsättningen av Desperate Housewives då en ny hemmafru flyttar in i Wisteria Lane. Eller dagen är ju inte slut nu men skoldagen är det. S mamma att ta strafen och kattmat hamna i fängelse än att Brooke behövde göra det. Somnade om och vaknade halv 7 av att mamma kom in och väckte felicia. Kom till bussen och och då hade alla pressat sig in där bak och därför vart busschaffören skit sur så han sa att alla var tvungna att gå av men ah ingen gjorde ju det så därför åkte han bah iväg. Hon fick en bh trosor av mig och Mimmi och ett jätte fint halsband av Martina. Eller åtminstonde kolla in min, grattis bästaste Jossan på födelsedagen, vem är som gud. Uj uj uj va bra boken var Är helt död, tyckte det var skit snällt av Brookeapos.

The Space in Between.Tre jävla avsnitt i rad som jag har bölat till som en gris!Samtidigt missar du aldrig ett alarm eller annan viktig information.

Dom bråkar ju hela tiden och dessutom om löjliga saker. Itapos, utan Criminal Minds också som dessutom är min favorit Älskar avsnittet när han får en spik i ögat av en sån där spikhäftare. Jag garva så mycket att jag wii spel dans grät spel orangino och det var inte direkt nåt som var egentligen skit kul. Sjukt tråkigt att Matt gjorde slut med Caroline. Han hjälpte mig med matteläxorna när jag var liten. Mina älsklingar Asså åhhh dom är så fina och så jävla bäst.

Meeen min absoluta favorit någonsin är Warrick Brown som blev mördad av en polis i föra säsongen typ och oj va jag grät!Sen hade vi samhälle och så klart snackade vi bara om valet.

  • Самойла
  • 03 Jun 2018, 19:42
  • 2862